Ce dietă ține Patrizia Paglieri și ce regulă respectă când vrea să slăbească: „Din iunie nu am mai mâncat...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cu toate că își petrece foarte mult timp în bucătărie, Patrizia Paglieri își menține silueta, ba chiar în ultima perioadă a slăbit mult. Vedeta ne-a spus ce dietă ține, ce regulă respectă atunci când vrea să slăbească și cum reușește să se abțină în fața „tentațiilor' din farfurie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Patrizia, tu ai slăbit foarte mult, în ultima vreme. Te întreb direct: cât de greu este pentru un bucătar să-și mențină silueta?

Acum, de când cu matinalul, mă culc mai devreme, nu mai mănânc nimic seara târziu, fac un fel de fasting, mi se pare genial fastingul cu 16/8. Nu e greu pentru un bucătar să își mențină silueta, dimpotrivă, tu doar guști tot timpul, nu mănânci pe săturate, ești foarte agitat în bucătărie, de multe ori te saturi doar din gustat. De exemplu, toți bucătarii, master-chef, sunt toți slăbuți, cine e mai plinuț este din cauză că e pofticios și nu este bucătar.

Ce dietă ține Patrizia Paglieri și ce regulă respectă când vrea să slăbească: „Din iunie nu am mai mâncat...'/ EXCLUSIVCe dietă ține Patrizia Paglieri și ce regulă respectă când vrea să slăbească: „Din iunie nu am mai mâncat...'/ EXCLUSIV

Patrizia Paglieri, despre diete: „Am ținut și fasting'

În ce constă dieta ta? Spune-ne cât și cum mănânci, de la ce te abții, dar și care sunt plăcerile tale culinare vinovate… Faci și sport?

Când vreau să slăbesc, mănânc numai salate, nu am o dietă anume. Am ținut și fasting, încerc să îl țin și acum, îmi e ușor, adorm la 21 și astfel, până la ora 12, a doua zi, rezist cu acest gen de fasting. Cu sportul nu prea mă împac în perioada aceasta, în zona unde locuiesc nu prea sunt săli de sport și să stau în trafic mult ca să ajung la o sală de sport nu are rost.

Îmi place foarte mult înghețata artizanală, cum este cea din Italia, îmi plac pastele, îmi place risotto. La noi se numesc „primi piatti, primul fel, risotto, paste umplute și pește. Nu sunt foarte pasionată de carne, din iunie nu am mai mâncat, deși nu mă declar vegetariană. Dacă este ceva de gustat, gust, un bucătar nu poate fi vegetarian, este absurd, ar trebui să te lași de meserie. (zâmbește)

Citește și: De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie:„Nu a vorbit cu mine 10 ani'. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Citește și: Patrizia Paglieri recunoaște că e geloasă, în relația cu iubitul italian:„Sunt o fire posesivă, stiu că ce e al meu e pus deoparte'/ EXCLUSIV

Citește și: Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia:„Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina.La ce eveniment a participat

De ce poartă Patrizia Paglieri numai haine negre

Patrizia, cred că ai mai fost întrebată despre lookul tău semnătură – coafura, rujul roșu și hainele negre. Care e povestea?

Aveam o clientă, în urmă cu 15 ani, la restaurant, avea și ea o vârstă, și cum au apărut primele intervenții cu botox și-a făcut și ea, dar cred că i-a pus o cantitate prea mare, iar o săptămână nu a reușit să își închidă ochii. Am fost șocată la auzul acestei întâmplări, și atunci am zis că îmi este teamă de astfel de intervenții. Am mers apoi în vacanță, în Italia, iar la coafor am cerut să mă tundă astfel încât să îmi acopere fruntea, să îmi ascundă ridurile. (zâmbește)

După câțiva ani mi-am luat inima în dinți și mi-am injectat și botox. Rujul mi-a plăcut întotdeauna roșu. Iar negrul îl port datorită meseriei; mă îmbrăcam și în alte culori, însă atunci când ieșeam din bucătărie, în restaurant, să salut clienții, eram cu pete de mâncare pe mine și se vedeau, îmi era rușine. De aceea am apelat la negru, nu este atât de pretențios. Dar, în matinalul „Dimineața cu noi, o să vedeți că port și haine colorate, cu flori, eu port și negru, dar și colorat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă