Ce mesaj i-a transmis Alin lui Albert de la Survivor, după conflictul cu Maria: „Ești...”

Publicat pe

Albert Oprea și Alin Sălăjean au avut o relație frumoasă de prietenie la Survivor România. Cel din urmă a părăsit competiție pe motive medicale, dar a continuat să îl susțină pe Albert de acasă. În momentele în care Războinicul a fost pus la zid de către colegii lui, Alin a sărit în apărarea bunului său prieten și nu l-a uitat nici acum. Acesta de-abia așteaptă să se revadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alin Sălăjean și Albert Oprea s-au înțeles foarte bine la Survivor România, însă și-au și atras foarte multe critici din partea colegilor de echipă. Drept urmare, Alin și Albert aveau propriul lor grup, dar, în momentul în care Alin Sălăjean a părăsit competiția din Republica Dominicană, Albert Oprea a rămas singur și i-a fost foarte greu să se integreze printre colegii lui.

Ce mesaj i-a transmis Alin lui Albert de la Survivor, după conflictul cu Maria: „Ești...'Ce mesaj i-a transmis Alin lui Albert de la Survivor, după conflictul cu Maria: „Ești...'

În plus, nu avem cum să uităm nici de conflictele dintre Sorin Pușcașu și Albert Oprea. Alin Sălăjean l-a susținut pe prietenul lui de acasă și mereu i-a luat apărarea, făcându-i o campanie de promovare pe pagina sa personală de Instagram. De asemenea, fostul Războinic a fost foarte mândru în momentele în care Albert Oprea a fost desemnat săptămâni la rând favoritul publicului.

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor. Are afaceri de succes

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor:„Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul'/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alex Nedelcu și iubita lui:„Mulți bărbați și-ar dori s-o cunoască'

Citește și: Mihai Albu, despre fosta soție:„Poate e cool să zici că s-a dat Borcea la fina'. Iulia Albu a reacționat dur

Citește și: Smiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România:„Nu suntem de acord în multe privințe'. Ce face artistul după filmări / EXCLUSIV

Alin Sălăjean nu l-a uitat pe Albert de la Survivor

În ultima perioadă, Alin Sălăjean nu a mai fost chiar atât de activ pe Instagram, dar asta nu înseamnă că l-a uitat pe bunul lui prieten Albert de la Survivor. Albert a afirmat la Survivor că persoanele de are s-a simțit cel mai apropiat în competiție au fost Lucian, Alin și Maria, chiar dacă relația cu Maria nu mai este chiar pe roze.

Am avut trei oameni in competitia asta pe care i-am purtat si ii port aici (n.r în suflet). Este vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean și era și ea… Maria. I-am spus-o și ei', a spus Albert Oprea la Survivor.

Alin Sălăjean s-a bucurat să audă aceste cuvinte din partea lui Albert și a scris pe Instagram că îl consideră pe Războinic familia lui și că de-abia așteaptă să îl revadă.

Ești familia mea, Albert. Meriți să câștigi Survivor România 2021! Abia aștept să ne revedem', a scris Alin Sălăjean pe Instagram.

Albert s-a întors împotriva Mariei la Survivor

În echipa Războinicilor a izbucnit un scandal, iar Maria Chițu a fost pusă la zid de toți băieții din echipa albastră după ce aceasta le-a spus că sunt cu toții lași. Albert a uitat complet de prietenia cu Maria, așa că s-a întors împotriva ei. Ba chiar a povestit la un moment dat că este de părere că Maria s-a apropiat de el pentru că era favoritul publicului și astfel avea și ea de câștigat. În conflictul pe care Maria l-a avut cu Marius, Albert a simțit nevoia să-i ia apărarea colegului lui.

Eu nu iau apărarea nimănui de aici, nici măcar băieților. Eu nu am venit pentru prietenii, eu sunt singur aici, dar vreau să țin cu adevărul. Orgoliul adevărat a fost din partea Mariei și să spun și de ce. Dacă ar fi venit să spună „bă, îmi pare rău, am greșit. Am fost impulsivă, v-am adresat injurii’. Adică, eu îți greșesc ție, Marius, și tot tu trebuie să lași de la tine și să faci un pas înapoi. Eu nu am fost educat așa. Eu am fost educat în felul următor. Dacă greșești, asumă-ți și cere-ți scuze. Când am greșit, am recunoscut. Ai greșit, asumă-ți!‘, a spus Albert Oprea.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter