Celia a fost la un pas de divorț: „Era să ne pierdem unul pe celălalt. Din orgolii, din epuizare, ambii exageram”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Celia a trecut prin clipe grele în căsnicie, mai ales după ce a devenit mămică pentru prima oară. Artista ne-a povestit în detaliu despre momentele dificile prin care a trecut, lecțiile pe care le-a avut de învățat, cum și-a salvat căsnicia și cum este relația lor în prezent, după ce au trecut peste atâtea încercări. Celia a recunoscut că a fost la un pas de divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

S-a schimbat relația dintre voi de când sunteți părinții a doi copii? Știu că unii bărbați sunt geloși că soția petrece 110% din timp cu cei mici. La voi cum este?

Soțul este mega familist și își adoră copilașii, ne înțelegem unul pe celălalt pentru că suntem unul în asentimentul celuilalt… (zâmbește)

Celia a fost la un pas de divorț: „Era să ne pierdem unul pe celălalt. Din orgolii, din epuizare, ambii exageram'/ EXCLUSIVCelia a fost la un pas de divorț: „Era să ne pierdem unul pe celălalt. Din orgolii, din epuizare, ambii exageram'/ EXCLUSIV

Celia a fost la un pas de divorț:

Acum câțiva ani, spuneai că ați întâmpinat probleme în căsnicie. Ce s-a întâmplat atunci? Cum ați reușit să treceți peste? Ce sfaturi ai da cuplurilor aflate la început de drum?

Așa este. Hmm, aici e cam mult de povestit! După cum am spus, acum câțiva ani am trecut printr-o perioadă în care starea mea a fost activată mai mult pe negativ decât pe pozitiv. Mă încărcam cu partea goală a paharului și nu mai prea vedeam partea plină. Corpul meu a fost suprasolicitat, Angelo a fost un bebeluș atipic, care dormea exagerat de greu și puțin.

Citește și: Celia, primele imagini cu fetița ei, Sara Maria:„Am trecut mai multe etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol…'/ EXCLUSIV

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19 și au stat două săptămâni în spital.„Simți că îi pierzi pe cei dragi'

Citește și: Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a divorțat după 26 de ani de căsnicie:”Am aflat după cinci ani că mă înșală”

Citește și: Dana Chera (Grecu), despre divorțul de primul soț, după 20 de ani căsnicie:„Știam, cu experiența vârstei de 40 de ani, cum…'/ EXCLUSIV

Celia: „Epuizarea acumulată în primii doi ani a culminat cu pierderea unei sarcini'

Au fost vreo doi ani de oboseală acumulată, doi ani în care nu am reușit deloc să am 4-5 ore legate de somn pe noapte. Lui Angelo i-am dat lapte și de câte trei ori pe noapte, până la 2 ani și jumătate, pentru că, dacă nu îi dădeam, se trezea de tot și nu mai reușeam să îl culc cu orele. Chiar și azi îmi spune că urăște somnul, că nu înțelege de ce a fost inventat somnul. (râde) Când aude: „Hai, că e ora de culcare!, își pune mâna în cap. (râde)

Are o energie inepuizabilă și clar nu și-o ia din somn. Epuizarea acumulată în primii doi ani a culminat cu pierderea unei sarcini în luna a treia. Aceasta se întâmpla în același interval în care soțul meu și-a pierdut tatăl… El avea nevoie de susținere, eu – de asemenea, și era să ne pierdem unul pe celălalt. Din orgolii, din epuizare, din tristețe, din stările aduse de mini-depresia în care mă aflam… Ambii exageram și ambii credeam că nu mai este suficientă iubire în celălalt, când, de fapt, eram amândoi răniți și încă ne iubeam enorm.

Celia: „Schimbarea a început cu mine, și apoi s-a schimbat și soțul'

Tot rugăciunea ne-a salvat și atunci, a fost o mare cumpănă în relația noastră. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ghidat și am avut puterea să pun familia pe primul loc, chiar și atunci când nu mai aveam siguranța că sunt iubită, apreciată și când am decis să las armele jos și să îl înconjor cu iubire, să caut tot ce era pozitiv, bun în relația noastră.

Aveam enorm de multe motive cu care să mă încarc pozitiv zi de zi… Schimbarea a început cu mine, și apoi s-a schimbat și soțul. Am realizat că răceala lui era oglinda mea. Primeam ceea ce ofeream, am început să las supărările și să mă autocontrolez, să las eu de la mine, să nu mai accept nemulțumirea, să ofer iubire și să am răbdare ca lucrurile sa revină la normal. Cu Dumnezeu și cu iubire, toate se așază… Unde e cu adevărat iubire, nu se sfârșește! Iar noi chiar ne-am luat din iubire! A durat ceva timp să ne revenim la normal. După, am realizat și noi că am fost la un pas să ne pierdem și cât de trist ar fi fost să se ajungă la asta. Da, lui Dumnezeu I-am cerut îndrumare în acea perioadă și toate s-au rezolvat! 

Celia: „Am învățat să caut să mă bucur de tot ceea ce am'

Tu ce n-ai mai face din ce ai făcut în căsnicia ta și a dus la amplificarea neînțelegerilor? Ce lecții ai avut de învățat?

Am învățat să caut să mă bucur de tot ceea ce am, înainte să mă întristez de tot ceea ce îmi lipsește. Dacă ceva m-a deranjat la soțul meu, seara, înainte să mă pun la somn, mă gândeam la tot ce mi-a adus el bun în viață și doar pe aia încercam să pun accentul, cu asta să mă încarc, să îmi amintesc momentele bune și să zâmbesc. Cât timp am motive să zâmbesc, înseamnă că nu am voie să mă culc supărată! Aceasta mi-este lecția învățată!

Celia: „Nu accept supărarea din nimicuri'

De la ce mai apar certuri la voi în casă, în prezent?

Mai apar din nimicuri, pentru că suntem oameni, suntem diferiți, vedem uneori lucrurile diferit și ținem fiecare la viziunea lui… (râde), însă nu țin mult. Nu accept supărarea din nimicuri și, imediat ce trec nervii, revenim la stări pozitive, avem de unde ne încărca pozitiv, de ce să acceptăm să stăm supărați din nimicuri?

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter