Cum a reacționat fiica cea mare a cuplului Elwira - Mihai Petre când a auzit de propunerea Asia Express: „Ea ne-a convins”

Publicat pe

Mihai Petre și Elwira, soția lui, participă la Asia Express, sezonul 4. Cei doi s-au gândit bine înainte de a accepta o astfel de provocare, însă fiica lor cea mare, Catinca, a contribuit foarte mult la luarea deciziei. Fetița, în vârstă de 7 ani, este o mare fană a emisiunii difuzate de Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai și Elwira Petre au decis să accepte provocarea Asia Express și au plecat împreună pe Drumul Împăraților. La început, cei doi au purtat discuții lungi înainte de a se decide dacă să plece în aventura vieții lor sau nu. Mihai și Elwira Petre au două fetițe, pe Catinca, în vârstă de 7 ani și pe Ariana, în vârstă de 2 ani. Drept urmare, decizia de a pleca la Asia Express nu a fost una chiar atât de ușor de luat.

Cum a reacționat fiica cea mare a cuplului Elwira - Mihai Petre când a auzit de propunerea Asia Express: „Ea ne-a convins'Cum a reacționat fiica cea mare a cuplului Elwira - Mihai Petre când a auzit de propunerea Asia Express: „Ea ne-a convins'

Totuși, în momentul în care a aflat că părinții ei sunt pe cale să plece la Asia Express, Catinca a fost cât se poate de fericită, a strigat de bucurie, spunând că părinții ei sunt eroi. Fetița este o mare fană a emisiunii Asia Express.

Citește și: Cine este Zarug de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Citește și: Irina Fodor, primele imagini de la Asia Express 4.Ce a pățit la sosirea în Turcia

Citește și: Cine este Cuza de la Asia Express?S-a iubit cu Ramona Olaru de la Neatza

Citește și: Cine este Emi de la Asia Express?Are două facultăți

Catinca i-a convins pe părinții ei să meargă la Asia Express

Catinca, în cele din urmă, i-a convins pe Mihai și Elwira Petre să participe la Asia Express.

Fetița noastră e fana emisiunii, se uita la fiecare episod, a avut o mare contribuție la decizia noastră. S-a bucurat faorte tare, am discutat cu ea, a contribuit la decizie fetița cea mare, Catinca. Până la urmă ne-a convins', a spus Mihai Petre, care merge la Asia Express cu Elwira, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Mihai și Elwira Petre sunt foarte competitvi și își doresc să câștige Asia Express, sezonul 4. Totuși, cel mai mult își doresc să se bucure de această experiență.

Noi suntem competitivi, ne dorim să câștigăm, cred că mai presus va fi experiența pe care o vom avea', a mai spus Mihai Petre.

De asemenea, Mihai și Elwira Petre au luat cu ei la Asia Express obiecte care le vor purta noroc. Cei doi au mărturisit că obiectele respective au o semnificație specială și că îi vor ajuta să înfrunte provocările de pe Drumul Împăraților.

Mihai și Elwira Petre participă la Asia Express

Mihai și Elwira Petre sunt încântați să participe la Asia Express, sezonul 4, chiar dacă inițial și-au pus mai multe semne de întrebare. Elwira, soția lui Mihai Petre, a povestit că, din cauza mai multor factori, nu credea că vor pleca la Asia Express.

Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă.  Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!‘, a povestit Elwira Petre, care participă la Asia Expres, sezonul 4, alătuiri de soțul ei, Mihai Petre.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter