Cum arată Draga Olteanu Matei la 87 de ani și ce face acum, la Piatra Neamț: "Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă"

Publicat pe

Draga Olteanu Matei urmează să împlinească curând 87 de ani. Cum mulți se întreabă ce mai face marea actriță, Irina Păcurariu de la TVR 2 a mers în casa ei din Piatra Neamț pentru a mai afla detalii despre viața îndrăgitei artiste!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Draga Olteanu Matei a ajuns în pragul vârstei de 87 de ani. Actrița stă în Piatra Neamț, unde încearcă să se bucure de liniştea şi de aerul curat din oraș.

Realizatoarea TVR 2 Irina Păcurariu a mers la Draga Olteanu Matei acasă și a rememorat pentru „Rețeaua de idoli' câteva dintre cele mai frumoase amintiri din tinereţe. Cu franchețea-i obișnuită, a tras câteva concluzii despre viața și societatea în care trăim.

Citește și: O știai plinuță și veselă, dar Draga Olteanu Matei a slăbit îngrozitor.Necazurile și problemele financiare și-au pus amprenta asupra actriței

„Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele…m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reâncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți…', a transmis Draga Olteanu Matei.

Citește și: Draga Olteanu Matei, declarație dureroasă după moartea Tamarei Buciuceanu:”Curând o să plec și eu”

Draga Olteanu Matei, o actriță desăvârșită

Draga Olteanu Matei fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în show-uri TV și în filmul artistic „Nea Marin miliardar”. În 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru.

„Draga Olteanu Matei este unul dintre cei mai iubiți actori români, o artistă spectaculoasă nu doar pentru că a lăsat în arhiva cinematografiei românești personaje-cult. A ridicat în picioare săli de teatru în sute de reprezentații și Veta lui Nea Mărin, Chirița sau cuplul făcut cu Marin Moraru rămân la fel de savuroase oricât le-ar lăsa timpul în urmă', susține Irina Păcurariu.

Citește și: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste:„Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat'/ EXCLUSIV

Cum arată Draga Olteanu Matei la 87 de ani și ce face acum, la Piatra Neamț: "Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă"Cum arată Draga Olteanu Matei la 87 de ani și ce face acum, la Piatra Neamț: "Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă"

Draga Olteanu Matei: „Acela e chipul pe care l-au iubit oamenii”

Draga Olteanu Matei zâmbește cu nostalgie când se gândește la foștii săi colegi și spune că cinematografia ne dă avantajul de a ne aminti de ei tineri, nu la vârsta de acum.

„La UNITER și la alte mari festivaluri de gen se dau fotografiile celor care au dispărut… Nu se gândește nimeni că acei oameni au fost cunoscuți în rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni în viața reală, care au imbătrânit. I-am și spus lui Caramitru, nu mă pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost și a jucat….acela e chipul pe care îl știu și l-au iubit oamenii…', a mai spus Draga Olteanu Matei.

Sursa foto: TVR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter