Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a devenit tată a doua oară: „Nu prea mai există timp pentru noi” / EXCLUSIV

Publicat pe

A avut parte de un succes fulminant, însă faima dobândită practic peste noapte nu l-a schimbat deloc pe Adi Nartea, interpretul personajului Vlad, din serialul cu același nume, de la PRO TV. Spune, cu modestie, că meseria de actor l-a găsit pe el și așteaptă cu nerăbdare noi provocări. Iar pe plan personal, ca soț și tată a două fetițe superbe, e în egală măsură binecuvântat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut aproape 9 luni de când ai devenit tată a doua oară… Cum a fost perioada aceasta pentru voi? Ați fost pregătiți în fața provocărilor? Ce v-a mai luat prin surprindere?

Da, Petra ne-a luat prin surprindere, dar este minunat! Nu mai ai emoțiile de la primul copil, dar ai șansa să te bucuri
mult mai mult de mogâldeața mică și să te lași uimit de ceea ce vezi la ea. Este o minunăție, nu pot descrie în cuvinte momentele când o schimbi de scutec, o pupi pe burtică și ea chicotește! (zâmbește)

Adi Nartea: „Mai sunt momente în care Mara și-ar dori să petreacă mai mult timp cu mami'

Cum și-a primit Mara surioara? Au existat până acum episoade de gelozie, pentru că acum trebuie „să vă împartă cu Petra?


A primit-o destul de bine, deoarece noi am pregătit-o din timp. Chiar i-am cumpărat păpuși cu mămică însărcinată, tătic și fetiță. Iar mamei îi poți da burtica jos și apare copilașul. A fost parte din modul în care i-am dat această informație. De când a venit Petra, am încercat să o implicăm pe Mara în toate activitățile legate de creșterea ei. Chiar dacă mai sunt momente în care și-ar dori să petreacă mai mult timp cu mami, a început să înțeleagă că trebuie să avem
grijă de cea mică. Încercăm să o ajutăm și să compensăm. Este o trecere blândă și, aparent, Mara este destul de matură.

Ce fel de părinți sunteți? Panicați, cu toate că ați mai trecut o dată printr-o astfel de perioadă, sau relaxați, tocmai pentru că acum știți cum să acționați?

Nu suntem panicați aproape deloc, ba chiar uneori avem impresia că suntem prea relaxați! (zâmbește) Cred că
trebuie să lași copilul să cadă ca să își poată crea reflexe, să poată face față realității. În ciuda faptului că sunt foarte multe cărți pe acest subiect, consider că nimic nu se compară cu instinctul de mamă și părinte. Cumva, dacă ești
relaxat, poți lăsa instinctul să funcționeze ca factor de control.

Adi Nartea: „Alina se descurcă admirabil cu cele două fetițe'

Dat fiind că tu petreci multe ore pe platourile de filmare, tind să cred că tot greul îl duce Alina… Sau mare parte. Cum reușește să facă față provocărilor de tot soiul care survin inevitabil atunci când ai doi copii? Și ca să nu mai punem la socoteală „de ce-urile pe care la aude de cel puțin câteva zeci de ori pe zi…


Alina se descurcă admirabil cu cele două. Mara este ascultătoare și face lucrurile cum îi spune mami. În plus, o mai avem pe bunica pe la noi și avem noroc că stăm într-un bloc cu puține familii. Avem niște vecini care au două fetițe, ceea ce este bine, deoarece Mara se poate juca zilnic cu ele. Evident că, atunci când nu filmez și ajung acasă, fac tot posibilul să fie bine și să ajut cât mai mult.

Citește și: Adi Nartea a avut o tumoare la cap:”Mi-au spus că voi rămâne desfigurat”

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:”Au fost grețuri și dureri de spate”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Lidia Buble și sora ei, după Asia Express:„Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera…'/ EXCLUSIV

Adi Nartea: „Alina impune regulile mai clar'

Aveți divergențe de opinie atunci când vine vorba despre creșterea copiilor? Sau de la ce pornesc discuțiile la voi în familie? Ce reproșuri auzi cel mai des?


Divergențe nu prea avem când vine vorba despre creșterea copiilor, iar dacă le avem, încercăm să le discutăm departe
de ochii lor. Chiar dacă eu sunt mai spontan, iar ea impune regulile mai clar, niciodată nu ne boicotăm, respectăm autoritatea celuilalt.

Adi Nartea: „Nu prea mai există timp pentru noi'


Mai există timp și pentru voi în aceste circumstanțe? Sau nici măcar nu vă mai gândiți la asta? Acum, că aveți un
bebeluș…


Așa este, nu prea mai există timp pentru noi, fiindcă avem mai mereu lucruri de făcut, iar când nu, suntem cu fetițele. Încercăm să găsim un numitor comun și să facem lucruri care să fie și pe placul lor. Este bine că nu mai suntem ahtiați după distracțiile pe care le aveam la 20 ani. Timpul de calitate cu prietenii se desfășoară în condiții în care pot fi prezenți și copiii. Dar este o perioadă pe care ne-am asumat-o și de care ne bucurăm extrem de tare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter