Dan Negru, totul despre tradiția Crăciunului petrecut cu Florin Piersic și relația cu marele actor: „E cea mai frumoasă lecţie pe care mi-a dat-o”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Înainte de Revelion, Dan Negru respectă de ani buni tradiția Crăciunului, alături de actorul Florin Piersic. I-a fost alături în cele mai grele momente și îi leagă o frumoasă prietenie, dincolo de micul ecran. Regele audiențelor ne-a vorbit despre proiectul pe care îl au împreună, excursia în Dubai, dar ne-a povestit și cum este, în realitate, omul Florin Piersic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum tu bine ai spus, înainte de Revelion este Crăciunul, pe care de 10 ani îl petreci alături de Florin Piersic, la TV. De unde a pornit această tradiție?

Cred că Florin e cel mai popular actor român din toate timpurile și cred că poveștile lui sunt gustate de toate generaţiile, ca și Crăciunul. Acu niște ani am început tradiția Crăciunului cu Florin. Anul trecut, am propus din nou proiectul unei televiziuni generaliste, dar l-a refuzat, așa că m-am dus cu el la o televiziune de știri, cu un public mai mic. În seara de Ajun, televiziunea mai mică a bătut în audienţă televiziunea mai mare cu interviul meu cu Florin. Asta înseamnă brandul Piersic în România.

Dan Negru, totul despre tradiția Crăciunului petrecut cu Florin Piersic și relația cu marele actor: „E cea mai frumoasă lecţie pe care mi-a dat-o'/ EXCLUSIVDan Negru, totul despre tradiția Crăciunului petrecut cu Florin Piersic și relația cu marele actor: „E cea mai frumoasă lecţie pe care mi-a dat-o'/ EXCLUSIV

Dan Negru: „Nu primim vreun onorariu pentru aceste întâlniri'

Ce ne poți spune despre excursia în Dubai, alături de Florin Piersic?

Imediat după anunțul că vom fi la Dubai să ne întâlnim cu românii de acolo, am primit telefoane de la consulate și ambasade românești din lume ca să ducem proiectul „Legendele oriunde sunt români. Cred că e important să subliniez ceva: nici eu și nici Florin nu primim vreun onorariu pentru aceste întâlniri. Știu că pare neverosimil, dar se mai fac în lumea asta lucruri pro bono, din simpla bucurie a lucrurilor bine făcute.

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin '

Citește și: Cât a costat Revelionul lui Dan Negru și câte vedete participă:”Nu mai încap în cadru”

Citește și: Elwira și Mihai Petre, pictorial de familie, alături de cele două fiice, după Asia Express! Ce vor face cu marele premiu:„Vom investi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy:„Ea fugise de acasă'

Dan Negru, despre cea mai frumosă lecţie primită de la Florin Piersic

Vă leagă o prietenie de foarte mulți ani, iar tu ai povestit că ți-a fost alături într-unul dintre cele mai grele momente din viața ta. Cum este relația voastră, dincolo de ceea ce vedem pe micul ecran? Cum este Florin Piersic omul?

Un puşti de 25 de ani. N-are nicio legătură cu vârsta din buletin, și asta e cea mai frumosă lecţie pe care mi-a dat-o Florin în anii ăștia. Că ceasul măsoară ceva ce nu există: timpul. Am trecut printr-o perioadă grea când tata s-a stins de cancer și, în perioada aceea, când ştiam ca nu mai e nimic de făcut, Florin mă suna în fiecare dimineață să mă întrebe cum e tata. Asta spune multe despre el ca om…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter