De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație: „Ne-am convins amândoi că...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Sore a câștigat, fără doar și poate, pariul cu viața pe toate planurile. Este de părere că a tras lozul câștigător în dragoste, singurul regret fiind că nu și-a cunoscut partenerul mai repede. Artista susține că încă de la prima întâlnire a simțit o legătură specială și iată că de au trecut 9 ani de atunci. Cu toate că mizează pe discreție, vedeta ne-a vorbit despre cum e relația dintre un avocat și o artistă și motivul pentru care nu au făcut încă nunta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Viața ta personală a fost multă vreme în atenția fanilor, mai precis viața amoroasă. Așadar, s-a creat multă vâlvă în momentul în care te-ai decis să li-l prezinți fanilor pe Mircea, partenerul tău. Asta se întâmpla acum aproape 9 ani, iar acum formați o familie superbă. Mi-ar plăcea să ne povestești cum v-ați cunoscut! Știu că spuneai că ți-ar fi plăcut ca asta să se fi întâmplat mai demult…

S-au făcut aproape 9 ani și discreția a făcut și face parte din relația noastră, nu împart detalii din ea tocmai pentru că venim din două domenii total diferite. Spuneam că mi-ar fi plăcut ca întâlnirea noastră să se întâmple mai repede, pentru că am simțit, din prima clipă, că e o legătură veche între noi, ca din alte lumi.

De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație: „Ne-am convins amândoi că...'/ EXCLUSIVDe ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație: „Ne-am convins amândoi că...'/ EXCLUSIV

Sore: „Alina Eremia a fost Cupidonul meu'

Dar ne-am cunoscut prin doi prieteni comuni, mai exact, Alina Eremia a fost Cupidonul meu.

Acum mai bine de trei ani, i-ai dedicat lui Mircea piesa „O să uit, o emoționantă declarație de dragoste. El cum
te-a cucerit? Și care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ți-a făcut-o?

M-a cucerit fiind foarte firesc și foarte convins că locul nostru este împreună, iar asta a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care mi-aș fi dorit-o.

Citește și: În sfârșit! Sore a postat o fotografie cu tatăl copilui ei:”Arată perfect pentru mine”. De ce au fost fanii dezamăgiți

Citește și: Sore a refuzat mereu să vorbească despre tatăl copilului ei. Ce răspuns a dat atunci când fanii au întrebat-o dacă mai sunt împreună:”Intimitatea este un lucru prețios”

Citește și: Victor Slav a recunoscut că a fost infidel:„Da, am înșelat'. Ce a spus despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Citește și: Câte kilograme are Andra și cum a slăbit:„În pandemie, am mâncat foarte mult'

De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fetiței sale

Deși formați o familie de multă vreme și sunteți și părinți, până acum nu v-ați căsătorit. E adevărat că un act nu schimbă cu nimic relația în sine, dar mă întreb dacă nu te-ai visat niciodată în rochie de mireasă… Mai ales că, dacă nu mă înșel, ai fost cerută în căsătorie. Aveți vreun plan în sensul ăsta?


Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am
convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.

Sore, despre cum e relația unei artiste cu un avocat

Cum se înțeleg un avocat și o artistă? Cine este glasul rațiunii în familie? Este mai simplu atunci când partenerii
au profesii diferite? Mă gândesc că nu e simplu atunci când ai alături o persoană celebră…

Tind să cred că el e mai rațional, eu sunt mai mult latura sensibilă, romanțată și, câteodată, e chiar benefic să îi ascult
părerile în legătură cu latura me profesională, tocmai pentru că nu e deloc familiară pentru el și îmi spune lucruri pe
care eu nu le văd. Nu știu cum sunt relațiile între persoane cu profesii de același gen, dar sunt convinsă că fiecare
relație are plusurile și minusurile ei, compatibilitatea umană este cea mai importantă, cred eu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter