De ce s-a înscris Silviu Biriș la Teologie: „A fost un accident...” Acum vrea să devină preot

Publicat pe

Silviu Biriș a anunțat că vrea să renunțe la actorie pentru a deveni preot. Actorul, în vârstă de 47 de ani, este acum student în ultimul an la Universitatea Teologică Justinian Patriarhul, Secția Pastorală. Acesta a mărturisit care a fost motivul din spatele alegerii lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Silviu Biriș este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, însă a șocat pe toată lumea când a declarat că vrea să renunțe la actorie pentru a deveni preot. Acesta a fost invitat în platoul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, și a dezvăluit care a fost motivul pentru care a alea calea lui Dumnezeu.

De ce s-a înscris Silviu Biriș la Teologie: „A fost un accident...' Acum vrea să devină preotDe ce s-a înscris Silviu Biriș la Teologie: „A fost un accident...' Acum vrea să devină preot

Silviu Biriș a declarat că a ajuns să dea la Facultatea de Teologie în urma unui accident care l-a marcat. Artistul a perceput acel moment din viața sa ca pe o înfrângere, însă, cu ajutorul lui Dumnezeu, a reușit să își găsească liniștea.

Am ajuns să fac teologie în urma unui accident. A fost un accident, un moment care a trecut, mulțumesc lui Dumnezeu, un moment pe care l-am considerat o înfrângere, dar nu a fost așa. Nu era un moment de viață și moarte, poate moarte sufletească. Poți să fii într-o relație, dacă tot ați întrebat, otrăvită, dacă tot zic unii, poți să-ți pierzi sufletul. Poți să ajungi la crimă', a declarat Silviu Biriș la 'Showbiz Report', de la Antena Stars.

Citește și: Ce reacție a avut fiul lui Silviu Biriș, când a auzit că tatăl lui renunță la actorie pentru a se face preot: „A fost un șoc!”

Citește și: Alex Bodi a fost trimis în judecată în dosarul de trafic de persoane și proxenetism

Citește și: Familia lui Gabi Luncă s-a împotrivit înmormântării după legile COVID.Va avea o înmormântare cu porumbei alb și covor roșu

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o pe Vlăduța Lupău, la Românii au Talent:„Cine p..a mea e?' Ce replică i-a dat Andra

Silviu Biriș și-a regăsit bucuria

Silviu Biriș și-a regăsit liniștea și fericirea sufletească. Artistul a vorbit și despre speranțele pe care ni le punem în oameni, despre dezamăgire și despre faptul că nimeni nu știe care este planul lui Dumnezeu pentru fiecare.

Mi-am regăsit bucuria, veselia. Și înainte, eram o persoană veselă, însă de multe ori o făceam și gratuit. Dezamăgirea este tot din cauza noastră, deoarece de multe ori ne punem speranțe în cei din jurul nostru, dar sunt și ei oameni. Ei pot să meargă cu noi până într-un punct sau pot să-și revină. Noi îi urcăm pe un piedestal. Îi urcăm și judecăm după imagini. Nu știm ce este în sufletul lor, nu știm cu ce se luptă, nu-l luăm acasă. Ne mai scapă câte o înjurătură, mai bociferăm împotriva anumitor restricții, nu știm, de fapt, care este economia lui Dumnezeu. Ce va avea cu noi, ce va fi', a mai spus Silviu Biriș, potrivit spynews.ro.

Silviu Biriș își dorește să devină preot, dar unul dintre motivele care îl împiedică este, cu siguranță, faptul că nu este căsătorit. De fapt, actorul a divorțat de soție, care i-a dăruit doi copii, în anul 2016. Acest lucru nu l-a împiedicat însă pe actor să aleagă calea Bisericii, acum fiind student la Teologie în anul IV, unde îl are ca profesor pe Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel.

sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter