Irina Rimes, declarații neașteptate despre iubitul francez, după ce a fost înșelată de fostul soț: „Nu mai cred nimic”

Publicat pe

Ce spune Irina Rimes despre iubitul francez, după ce a fost înșelată de fostul soț. Artista a suferit enorm alături de fostul ei soț, care a și înșelat-o. Irina Rimes a povestit, acum ceva timp, cum și-a prins soțul că a călcat strâmb. A avut ghinion în dragoste, însă după multă vreme este fericită. Cum se înțelege cu noul iubit francez?!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Irina Rimes a făcut declarații neașteptate despre iubitul francez, după ce a fost înșelată de fostul soț. Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din România și din Moldova. Cântăreața se bucură de un succes enorm pe plan profesional și se pare că și pe plan sentimental. Aceasta a suferit mult timp din dragoste, din cauza fostului soț. Artista a fost căsătorită preț de ceva timp, însă lucrurile nu au stat deloc bine între ea și soțul ei.

Irina Rimes, declarații neașteptate despre iubitul francez, după ce a fost înșelată de fostul soț: „Nu mai cred nimic'Irina Rimes, declarații neașteptate despre iubitul francez, după ce a fost înșelată de fostul soț: „Nu mai cred nimic'

Așadar, solista a ținut să pună punct căsniciei nefericite. Irina Rimes a vorbit, la ceva timp după divorț, despre mariaul eșuat de care a avut parte. „Pentru că oamenii se schimbă la un moment dat în viaţă, vor altceva. Din păcate, suntem făcuţi să căutăm mereu altceva. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Nimic, nimic. Zero, zero. E o poveste. Nu ştiu cine a spus povestea asta, nu ştiu care a fost interesul acestei persoane. Pur şi simplu, la un moment dat ne-am gândit să căutăm alte lucruri în viaţă, dar ne-am despărţit frumos, normal, ca doi oameni maturi', spunea Irina Rimes, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Mihai Costea nu-și mai poate vedea copilul, după despărțirea de Adelina Nica: „L-am dat afară din casă, nu dau doi bani pe lacrimile lui'

Citește și: Mihaela Cernea și-a deschis club în București, în plin divorț de Costin Craioveanu. La ce sumă uriașă se ridică investiția

Citește și: Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat': „Se purta urât cu mine, foarte urât!'

Citește și: Cum au fost fotografiați Irina Rimes și iubitul francez, în Nisa. Au strâns zeci de mii de like-uri

Irina Rimes, declarații neașteptate despre iubitul francez, după ce a fost înșelată de fostul soț: „Nu mai cred nimic'

Irina Rimes a vorbit despre relația cu iubitul francez, David. Cei doi sunt împreună de luni bune și pare că sunt foarte fericiți. Acum, vedeta a fost întrebată dacă el este alesul, iar Irina nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume. Momentan, aceasta spune că nu mai crede nimic și că vrea pur și simplu să traiască, iar lucrurile să vină de la sine.

„Nu știu să spun (n.r. dacă el e alesul). Așa am crezut de multe ori, de aceea, nu mai cred nimic, pur și simplu trăiesc', a spus Irina Rimes, în emisiunea 'Vorbește Lumea'.

Ce proiecte noi are Irina Rimes

Irina Rimes a dezvăluit că are de gând să scoată un album, în limba nativă a iubitului ei. Aceasta susține că a înțeles cât de mult înseamnă familia și prietenii, în vremurile actuale.

„Îmi aduc aminte cine sunt, ce am realizat până acum, familia, iubirea, prietenii. Fericirea se poate construi. Mereu am găsit motivele să fiu fericită. Uneori, nu le vedeam. Nu prea îmi place să vorbesc despre viitor, ci să fac. Pregătesc proiecte mari, un album în limba franceză', a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter