Lidia Buble și Răzvan Simion, 5 ani de controverse și atacuri. Piedicile care le-au ridicat cele mai mari probleme în relație: "Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut"

Publicat pe

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a terminat aproape precum a început: cu o serie de controverse. Prezentatorul TV a făcut anunțul, însă a rămas loc de interpretări și speculații. Pe întreaga perioadă de cinci ani s-au lovit de bariere și piedici, care, în cele din urmă, par să fi învins! Iată o scurtă trecere în revistă a poveștii de dragoste dintre cei doi și elementele potrivnice, care nu le-au dat pace în tot acest timp!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Povestea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion nu este deloc lipsită de suișuri, dar mai ales coborâșuri. Lucrurile nu au fost simple încă de la început și așa au continuat până spre final.

Povestea lor a început în urmă cu cinci ani, pe când Lidia Buble avea doar 22 de ani și cu cucerea topurile cu piesa „Simțim la fel”, interpretată alături de Adrian Sînă. Astăzi, Lidia împlinește 27 de ani și este pe primele pagini de media, după despărțirea anunțată de partenerul ei, Răzvan Simion.

Citește și: Lidia Buble a împlinit 27 de ani! Cum și-a petrecut ziua de naștere, după ce Răzvan Simion a făcut anunțul despărțirii:„Nu îmi mai trebuie nimic'

Familia Lidiei Buble s-a împotrivit relației cu Răzvan Simion

Pe parcursul celor cinci ani, cei doi au avut de înfruntat probleme majore. Unul dintre cele mai mari impedimente în relație ar fi faptul că familia Lidiei s-a împotrivit relației cu Răzvan. Tatăl Lidiei, pastor la biserica penticostală „Emanuel”, din Deva, a fost vehement și nu a dorit sub nicio formă să le ofere binecuvântarea tinerilor îndrăgostiți. Mai mult decât atât, el a refuzat să-l cunoască pe iubitul fiicei sale, Lidia explicând și motivele:

Tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci o dată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere»”, a dezvăluit artista în urmă cu doi ani, la Adevărul Live.

Citește și: Roata s-a întors! În timp ce Răzvan Simion suferă după despărțiea de Lidia Buble, Diana e fericită alături de noul iubit

Atacuri dure din partea fostei soții a lui Răzvan Simion

Lidia Buble a fost mereu acuzată că a destrămat o familie, fiind pusă la zi din această cauză în repetate rânduri. La rândul lui, Răzvan afost criticat că și-a lăsat soția și copiii pentru a începe o relație cu o femeie mai tânără.

Răzvan și Diana, mama copiilor lui, au fost împreună 15 ani. Relația s-a încheiat în anul 2015, însă divorțul s-a pronunțat un an mai târziu, timp în care fosta parteneră a avut reacții destul de acide, ce ar fi vizat-o voalat pe iubita fostului său partener: 'El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului' în fața reflectoarelor', scria ea la acel moment pe rețelele de socializare.

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Răzvan Simion la doar câteva ore după ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble.Matinalul de la Antena 1 regretă separarea?

În luna aprilie a anului 2016, deja Diana nu s-a mai ascuns în spatele metaforelor sau declarațiilor cu subînțeles, ci și-a exprimat clar părerea cu privire la un aspect foarte important din viața lui Răzvan, și anume creșterea și educația copiilor: 'Apreciez mult faptul că domnişoara Buble este de acord ca Răzvan să-şi viziteze copiii, însă, aş vrea să-i atrag atenţia asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Şi, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei. Pentru că cei mici aşteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanţă sau într-un weekend, undeva. Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat. Însă, mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea şi sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere. Cât despre dorinţa soţului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o priveşte, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele', a precizat Diana Simion pentru Libertatea.

Citește și: Ce îi mai leagă pe Lidia Buble și Răzvan Simion, inclusiv după despărțire:”Suntem în continuare o echipă”

Între timp, Diana Simion și-a refăcut viața alături de Biță Radu, un om de afaceri din Timișoara.

Lidia Buble și familia ei, jigniți pe rețelele de socializare

Lidia Buble a fost constant atacată și pusă la zid de fani pe rețelele de socializare, fiind acuzată în permanență că „i-a spart casa lui Răzvan” sau că „a lăsat doi copii fără tată”.

Citește și: Primele imagini cu Răzvan Simion după ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble.Cum a apărut prezentatorul la Neața

De furia oamenilor nu a scăpat nici familia ei, care, după spusele solistei, în acea perioadă au primit o serie de telefoane acasă: „Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate. De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine”, a povestit Lidia Buble tot la Adevărul Live despre momentele grele prin care cei de acasă au trecut din cauza relației ei cu Răzvan.

Citește și: Ce au făcut Lidia Buble și Răzvan Simion după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea.Lângă cine și-a găsit alinarea Răzvan imediat după anunțul dureros

Nu a fost simplu pentru niciunul dintre ei, însă relația a rezistat timp de cinci ani. Până la acest moment nu știm exact motivul pentru care au ales să se despartă, rămâne doar afirmația lui Răzvan Simion care a ținut să precizeze că Lidia nu mai era fericită în relație. Oricum ar fi, au avut de trecut multe teste, pe multe le-au trecut, pe altele se pare că nu. Rămâne de văzut, odată cu trecerea timpului, ce detalii vor mai ieși la iveală din relația care a stârnit atât de multe controverse de-a lungul timpului.

Lidia Buble și Răzvan Simion, 5 ani de controverse și atacuri. Piedicile care le-au ridicat cele mai mari probleme în relație: "Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut"Lidia Buble și Răzvan Simion, 5 ani de controverse și atacuri. Piedicile care le-au ridicat cele mai mari probleme în relație: "Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut"

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Lidia Buble si Răzvan Simion.El era căsătorit, ea, o artistă debutantă. Cât de mult a evoluat Lidia de atunci și până acum

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter