Mario Fresh, primele declarații despre Splash! Vedete la apă: „Aproape nimic nu îmi iese”

Publicat pe

Mario Fresh este unul dintre cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă. Artistul a pornit foarte încrezător, însă pus în fața faptului împlinit, a realizat că  Splash! Vedete la apă este o emisiune mult mai dificilă decât s-ar fi așteptat. Mario Fresh a făcut primele declarații despre participarea la Splash! Vedete la apă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mario Fresh face parte dintre cei 12 concurenți care sunt gata să își depășească limitele, dar mai ales temerile, la Splash! Vedete la apă. Ei bine, artistul a pornit la drum foarte încrezător și cu convingerea că are situația sub control, asta până când au început antrenamentele. Antrenamentele au loc la bazinul olimpic de la Bacău, iar concurenții au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție.

Mario Fresh, primele declarații despre Splash! Vedete la apă: „Aproape nimic nu îmi iese'Mario Fresh, primele declarații despre Splash! Vedete la apă: „Aproape nimic nu îmi iese'

Prima dată când a pus piciorul în bazinul olimpic, Mario Fresh avea foarte mare încredere în forțele proprii și chiar a făcut o promisiune îndrăzneață. „De acolo sar, de la 10 metri, promit!', a spus Mario Fresh, până a începe antrenamentele istovitoare de la Splash Vedete la apă.

Citește și: Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.Drama trăită în copilărie

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă':„Au apărut vânătăile'

Citește și: Daniel Pavel va prezenta și sezonul 3 Survivor:„Suntem în etapa în care configurăm'

Citește și: Adela Popescu a dezvăluit numelui celui de-al treilea copil.Începe tot cu „A'

Mario Fresh, primele declarații despre Splash! Vedete la apă

După ce a fost supus mai multor antrenamente istovitoare pentru Splash! Vedete la apă, lui Mario Fresh i-a cam dispărut zâmbetul de pe buze. Artistul nu s-a așteptat ca aventura în care a pornit să fie chiar atât de dificilă. În plus, Mario Fresh a mai spus că nu credea că este chiar atât de greu să aibă sărituri corecte, să nu se accidenteze, dar să și iasă bine.

Nu credeam în viața mea că este atât de greu să faci sărituri corecte, să fii în siguranță, să nu te accidentezi, dar să iasă și bine! Sunt praf, cum s-ar spune… aproape nimic nu îmi iese!', a spus Mario Fresh, concurent la Splash! Vedete la apă.

Care sunt cei 12 concurenți de la Splash! Vedete la apă

Pe lângă Mario Fresh, la Splash Vedete la apă mai participă și Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Cristi Pulhac, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică. Noul sezon al emisunii de la Antena 1 va începe vineri, 13 august, de la ora 20.30, și sâmbătă, 14 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cei care fac parte din juriul „Splash! Vedete la apă sunt Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova Ba chiar, solistul Jean de la Craiova este fost concurent în cadrul show-ului de la Antena 1. În ceea ce privește prezentatorii emisiunii, aceștia sunt Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor, iar coprezentatori sunt Paula Chirilă și Romică Țociu. Formatul emisiunii este următorul: săptămânal, concurenții se vor antrena alături de sportivi și instructori iscusiți, pentru a-și învinge temerile.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter