Cum a fost prima noapte la Survivor pentru Marius Crăciun. De ce a refuzat să doarmă lângă Mellina

Publicat pe

Noi concurenți au intrat la Survivor România! Trei colegi li s-au alăturat Războinicilor și o nouă colegă Faimoșilor, după plecarea Alexandrei Stan. Cei din tabăra albastră s-au arătat extrem de încântați de faptul că trei sportivi au venit cu forțe proaspete pentru a obține cele mai bune rezultate pe traseu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul Daniel Pavel le-a făcut o surpriză concurenților de la Survivor. Patru noi colegi au intrat în joc, dintre care trei în echipa Războinicilor.

Andreea Antonescu este noua colegă a Faimoșilor, în locul Alexandrei Stan, iar la Războinici au intrat două fete și un băiat: Szidonia Szasz, Romina Geczi și Marius Crăciun. În concurs mai erau doar 8 Războinici, astfel că deja începuseră să se simtă pe teren diferența. În plus, cum starea de sănătate nu i-a mai permis nici Roxanei Ghiță să concureze, numai Mellina și Maria au fost nevoite să înfrunte fetele din echipa Faimoșilor.

Cum a fost prima noapte la Survivor pentru Marius Crăciun. De ce a refuzat să doarmă lângă MellinaCum a fost prima noapte la Survivor pentru Marius Crăciun. De ce a refuzat să doarmă lângă Mellina

Sorin: „M-am bucurat de venirea noilor colegi la Survivor'

Sorin Pușcașu s-a arătat foarte încântat că două noi fete s-au alăturat echipei cu forțe proaspete, iar despre Marius Crăciun a spus că-l consideră un bun sportiv, aplaudând cât de bine s-a descurcat pe traseu.

„M-am bucurat de venirea noilor colegi, aveam doar două fete în echipă care se luptau ca niște eroine și erau obosite. M-am bucurat să văd două fete și mă bucur că a intrat și Marius care e foarte rapid pe traseu', a spus Sorin.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor fost părăsită de mamă la 3 ani și nu și-a văzut tatăl până la 19 ani:”Am căzut într-o depresie cruntă”/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc, despre alianțele de la Survivor. Ce a rugat-o Jador, în secret:”A văzut că nu ne poate influența”

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei:„M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui'/ EXCLUSIV

Citește și: Mioara Roman s-a operat a doua oară!Care este acum starea sa de sănătate

Marius Crăciun: „Echipa în care am intrat mi se pare foarte tare'

Marius Crăciun a precizat că a foat foarte bine primit de Războinici, echipa în care și-a dorit să intre.

Echipa în care am intrat mi se pare foarte tare. Încă din prima zi i-am văzut entuziasmați, m-au primit cu brațele deschise și mi-am dat seama că am ajuns în echipa potrivită. Îmi place foarte mult că casă noastră e aproape de malul mării. Aș fi vrut să ajung aici, mi se pare extraodinar să vezi apusul și răsăritul', a spus Marius Crăciun.

Mellina i-a propus lui Marius Crăciun să doarmă lângă ea

În spirit de glumă, Mellina i-a spus că poate dormi lângă ea în cazul în care vrea să iasă repede din concurs. Întâmplarea a făcut că toți cei care au ales un loc lângă ea nu mai sunt în competiție.

„Dacă vrei să ieși din concurs, poți să stai lângă mine. Cine a stat lângă mine a plecat acasă', a spus Mellina.

Marius Crăciun i-a refuzat oferta și a ales să doarmă lângă Andrei.

„Mellina mi-a propus să dorm lângă ea, dar mi-a spus că cei care dorm lângă ea au plecat acasă. Am ales să dorm cu Andrei', a spus Marius Crăciun.

Noilor concurenți li s-a făcut „intructajul'. Cei din „garda veche' le-au spus tot ce știu pentru a le fi mai ușor și pentru a se adapta mai repede.

„Noi deja ne-am acomodat, știm de unde luăm mâncare, le comunicăm și lor. Le-am spus ce am învățat și le va fi ușor', a spus și Sorin.

Marius Crăciun, de la Ferma la Survivor

Sportivul în vârstă de 25 de ani se va dovedi, așadar, un competitor puternic în Republica Dominicană, iar numele său le dă, cu siguranță, de pe acum emoții celorlalți. În 2019, Marius Crăciun a câștigat Marele Premiu de 50.000 de euro, însă faima și banii nu l-au schimbat. Și-a păstrat același loc de muncă, iar banii câștigați i-a folosit pentru a-și ajuta familia.

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat, a declarat câștigătorul de la „Ferma, pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter