Mihai Bobonete a avut COVID-19. Cum se simte acum actorul din Las Fierbinți: ”O să beau o țuică fiartă”

Publicat pe

Mihai Bobonete a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19. Actorul din Las Fierbinți a anunțat că testul său a ieșit negativ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul din serialul de la PRO TV a ținut secret faptul că a contractat noul coronavirus. Mihai Bobonete a avut COVID-19, iar acum a repetat testul care a ieșit negativ. Bobiță, așa cum mulți îl știu, a publicat și prima fotografie cu el, după ce s-a vindecat.

Mihai Bobonete a avut COVID-19. Cum se simte acum actorul din Las Fierbinți: 'O să beau o țuică fiartă'Mihai Bobonete a avut COVID-19. Cum se simte acum actorul din Las Fierbinți: 'O să beau o țuică fiartă'

Gata, domnule, am izbăvit și cu Covidele ăsta, sunt negativ deja, sper că am și anticorpi, iar pe această cale o să beau o țuică fiartă, căci de brăduț s-au ocupat fetele, iar Moșul Bin deja mi-a trimis un cadou pentru supra oameni, adică XXXL ca să fluture klumea când sar ca nebunul la primul concert live. Multă sănătate vă doresc tuturor!', a scris actorul din Las Fierbinți pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg:„Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj'

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică, mărturisiri neașteptate despre viața amoroasă, la 67 de ani:„Sper să îmi găsesc un suflet tânăr'

Citește și: Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani. Primele lor declarații:”Vom crește fetița împreună”

Citește și: Octavian Andronic a murit la 74 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19.Jurnalistul era internat în spital de o săptămână

Cum se desfășoară filmările pentru Las Fierbinți, în timpul pandemiei de coronavirus

La începutul lunii martie, când în România s-a decretat stare de urgență filmările pentru serialul Las Fierbinți s-au sistat. Acestea s-au reluat în luna iunie, însă nu înainte de a se lua măsurile de protecție necesare.

Astfel, au fost testați toți actorii, precum și membrii echipei de pază și protecție. Următorul pas important a constat în asigurarea perimetrului zonei de filmare, în așa fel încât personalul să se interesecteze numai în momentul în care se filmează cadrele.

„Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toți. Stăm mereu cu măști. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo, mâncam împreună cu oamenii din echipa de producție, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui. Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atâția ani, am devenit o familie suntem foarte apropiați și acum e destul de trist', declara Mihai Bobonete în urmă cu câteva luni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter