Raluca Bădulescu, viața după operația de micșorare a stomacului: "Înainte, aveam 125 de kg. Sunt un alt om"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Raluca Bădulescu a recurs la o operație de micșorare a somacului, iar acum are o siluetă de invidiat. Jurata de la Bravo, ai stil! susține că acum este alt om și că viața i s-a schimbat în bine. A avut 125 de kilograme și după ce a slăbit foarte mult a precizat că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu ne-a povestit ce implică viața după operația de micșorare a stomacului. Vedeta avea 125 de kilograme, iar acum a ajuns la 54 de kilograme. Are o siluetă de invidiat, cu care se mândrește și susține că este deja alt om.

Recunoaște că a mai avut fluctuații de greutate, însă viața i s-a schimbat semnificativ în bine după procedura la care a apelat.

Raluca Bădulescu, viața după operația de micșorare a stomacului: "Înainte, aveam 125 de kg. Sunt un alt om"/ EXCLUSIVRaluca Bădulescu, viața după operația de micșorare a stomacului: "Înainte, aveam 125 de kg. Sunt un alt om"/ EXCLUSIV

Această operație a fost un moment care mi-a schimbat viața în totalitate, în bine. Nu cred că există pacient care să fi trecut prin această operație și care să nu spună că este una dintre cele mai bune decizii luate vreodată. Pur și simplu, domnul doctor Copăescu a făcut o minune. Înainte, aveam 125 de kg, apoi am ajuns la 54 de kg. Asta era acum aproape 8 ani de zile. Este adevărat că am fluctuat în greutate; am avut și 60 și ceva. Este lucrul pe care îl recomand din tot sufletul tuturor persoanelor care au nevoie într-adevăr de acest lucru„, a spus Raluca Bădulescu în exclusivitate pentru VIVA!.

Raluca Bădulescu: „Kilogramele în plus aduc lucruri negative”

Vedeta susține că analizele i s-au modificat total și sunt excelente.

Dacă vedeți analizele mele înainte de acea operație și cele de după, păi sunt alt om. Deja, după 6 luni de zile se modifică total analizele. Apoi, cum alergi tu după un copil, cum te bucuri de o plimbare, când tu cari după tine 125 de kg?! Este foarte greu. Kilogramele în plus aduc lucruri negative, mai ales după trecerea anilor”, ne-a mai spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:”Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

Citește și: Câte kilograme a ajuns să cântărească Raluca Bădulescu de când stă în izolare:' În fiecare zi îmi promit că mă voi opri din mâncat ciocolată'

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot:„Ar fi un compromis…'

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Raluca Bădulescu: „Această procedură nu implică dietă”

De asemenea, vedeta susține că după procedură nu trebuie să țină o dietă anume, ci să aibă un stil de viață sănătos, organizat.

Această procedură nu implică dietă, ci doar un stil de viață organizat și cantități mai mici de mâncare. Normal că pot mânca bunătățile preparate de mama, cozonac, tort, turtă dulce, salată boeuf, sarmale. Nu la o masă toate acestea, ci moderat, câte puțin din toate, gust„, a conchis Raluca Bădulescu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter