Ce relație au Nicoleta și Iuliana Luciu cu tatăl lor alcoolic: „Mi-am văzut nepoții acum patru ani”

Publicat pe

Iuliana și Nicoleta Luciu au avut o copilărie umbrită de viciul tatălui lor. Bărbatul obișnuia să consume alcool, așa că fiicele lui au trecut prin clipe cumplite din cauza lui. Totuși, fetele nu l-au abandonat pe Ion Luciu, pe care îl ajută cu mâncare și bani. Acesta afirmă că a renunțat la viciul lui, alcoolul, din cauza problemelor de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta și Iulia Luciu nu au avut o copilărie prea frumoasă din cauza tatălui lor, care era dependent de alcool. Nicoleta Luciu a mai încercat să își ducă tată la medici pentru a-l determina pe acesta să renunțe la băutură. Ion Lucia a mărturisit că nu mai bea din cauza problemelor de sănătate.

Ce relație au Nicoleta și Iuliana Luciu cu tatăl lor alcoolic: „Mi-am văzut nepoții acum patru ani'Ce relație au Nicoleta și Iuliana Luciu cu tatăl lor alcoolic: „Mi-am văzut nepoții acum patru ani'

Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor', a declarat Ion Luciu pentru impact.ro.

Citește și: Cum arată mama surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu.Asemănarea dintre ele este frapantă!

Citește și: Cerere în căsătorie la Survivor:„Tremur din toate încheieturile…'

Citește și: Culiță și Jador, scandal la Survivor:'Minți cu tot ce ai spus!'

Citește și: Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Iuliana și Nicoleta Luciu îl vizitează pe tatăl lor

De asemenea, Ion Luciu a mărturisit că relația pe care o are cu fiicele lui, Nicoleta și Iuliana Luciu, este una bună. Ba mai mult, fetele merg în vizită la tatăl lor și îl ajută.

Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoții. Ultima dată mi-am văzut nepoții acum trei sau patru ani și m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe', a mai spus Ion Luciu.

„Soția m-a părăsit din cauza băuturii'

În plus, tatăl Nicoletei și Iulianei Luciu nu neagă că a fost dependent de alcool și mărturisește că și-ar dori ca soția lui să se întoarcă la el. Totuși, acesta este convins că femeia s-ar întoarce dacă i-ar permite Nicoleta Luciu.

Soția mea a plecat de acasă pentru că i-a zis Nicoleta. O iubesc, aș primi-o și astăzi înapoi, mai ales după 35 de ani de căsnicie, regret mult niște chestii… N-am încercat să-mi refac viața, am luat-o când avea 15 ani, din dragoste. Soția mea m-a părăsit din cauza băuturii. Regret că nu mai sunt în familie, cu copiii. Dacă fiica mea i-ar da dezlegare, soția mea s-ar întoarce la mine', a povestit tatăl Iulianei și Nicoletei Luciu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter