Roxana Ciuhulescu vorbește în premieră despre dramele din viața ei: „A fost o durere mare pe care n-am acceptat-o niciodată”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Viața Roxanei Ciuhulescu s-a schimbat dramatic la 11 ani, când și-a pierdut tatăl, moment în care și-a reconsiderat viitorul și inclusiv cariera. A trecut printr-un divorț și i-a fost greu să-și acorde o nouă șansă, însă acum se consideră o norocoasă. Nu doar pentru ca și-a refăcut viața, dar vedeta ne-a povestit și accidentul din care a scăpat cu viață, susținând că „s-a născut a doua oară'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

L-ai citat la un moment dat pe Mark Twain: „Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut. Când ai realizat tu de ce te-ai născut? Sau, mai direct, care crezi că a fost momentul definitoriu pentru viața ta, cel care ți-a trasat o traiectorie potrivită?

Pot să spun când m-am născut a doua oară. (râde) S-a întâmplat în 1999, când o mașină era să mă lovească din plin. Norocul meu este că am picioare lungi și sunt atletă. Dacă nu mă mișcam repede, azi mi se făceau pomeni. Însă
momentul cel mai important din viața mea a venit în 2008, când am devenit pentru prima dată mamă. Suflețelul
botezat Ana Cleopatra mi-a dat sens vieții și m-a schimbat mult, în bine.

Roxana Ciuhulescu vorbește în premieră despre dramele din viața ei: „A fost o durere mare pe care n-am acceptat-o niciodată'/ EXCLUSIVRoxana Ciuhulescu vorbește în premieră despre dramele din viața ei: „A fost o durere mare pe care n-am acceptat-o niciodată'/ EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu: „Aveam 11 ani, iar lumea mea s-a schimbat'

Care a fost cel mai greu moment al vieții tale?

Cel mai greu a fost în 89, când mi-am pierdut tatăl. Aveam 11 ani, iar lumea mea s-a schimbat. A fost o durere mare pe care n-am acceptat-o niciodată, dar am fost neputincioasă. Dacă până la acel moment mă gândeam că, atunci când voi fi mare, voi deveni doctor ca să-mi salvez tatăl, după acest moment am început să urăsc spitalele.

Citește și: Ce a pățit Roxana Ciuhulescu în culise, după ce a fost eliminată de la Survivor:„M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină'

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor:”El are o supărare…”

Citește și: Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, în scandalul divorțului:„Povestea se repetă'

Citește și: Soția lui DJ Morris a depus actele de divorț, la trei săptămâni după căsătorie.Femeia s-ar fi întors în brațele fostului iubit

Roxana Ciuhulescu, după divorț: „Nu mai credeam în iubire și chiar îmi era frică de ea'

Știu că ești o femeie deschisă, astfel că te întreb direct… Cum te-a schimbat divorțul? Ce ai învățat atunci despre tine, în primul rând?

Am învățat că lumea mea sunt eu, nu el, și că venim și plecăm singuri pe lume. Pe el îl puneam întotdeauna pe primul plan, eu eram pe ultimul. Am greșit, dar din greșeli învățăm.

Și trebuie să te întreb și… ce a însemnat și cum te-a schimbat faptul că ai reîntâlnit dragostea atunci când poate te așteptai cel mai puțin?

Nu mai credeam în iubire și chiar îmi era frică de ea. Dar cum se spune că de ce ți-e frică de aia nu scapi, mi s-a
întâmplat și mie. Mi-am zis că să-mi dau încă o șansă și să cred în dragoste, iar cu un dram de nebunie, m-am lăsat
dusă de val. Dacă nu riști, nu câștigi. Dumnezeu a fost bun cu mine și m-a hărăzit cu tot ce aveam nevoie. Sunt norocoasă, recunosc.

Roxana Ciuhulescu: „Nu sunt perfectă, pentru că nu există perfecțiunea'

Ai găsit echilibrul între rolul de soție și cel de mamă?

Nu sunt perfectă, pentru că nu există perfecțiunea, dar cu siguranță sunt iubitoare și cu suflet mare. Mămica
Roxana este grijulie, dar și copilăroasă, iar soția Roxana este… așa cum trebuie. (râde)

CITIȚI MAI MULTE INTERVIURI CU ALȚI CONCURENȚII DE LA SURVIVOR ROMÂNIA ÎN REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE CARE A APĂRUT AZI ȘI PE CARE O GĂSIȚI LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter