Traumele care i-au marcat viața lui Ruxi de la Bravo, ai stil!: „Este crunt să trăiești așa”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ruxi de la Bravo, ai stil! ne-a vorbit deschis despre traumele care au marcat-o! Viața i s-a schimbat la 180 de grade când a reușit să scape de relațiile toxice, după 34 de ani. Concurenta de la Bravo, ai stil! că la acest moment îi lipsește fercirea, însă a reușit să depășească un blocaj psihic, iar apoi totul s-a schimbat pentru ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În cartea ta – „Intoxicată – spuneai că ți-au trebuit 34 de ani ca să scapi de relațiile toxice… Poți să dezvolți puțin? Ce înseamnă, pentru tine, relație toxică?


Abia la 34 de ani am realizat că eu trăiam ghidată de traumele mele și căutam să hrănesc aceste traume, nu iubirea sănătoasă. Relație toxică înseamnă să trăim cu un om de care sunt „îndrăgostite traumele noastre. Nu este nimic sănătos în asta, nu e dragoste. Iubirea nu e un bărbat care te chinuie fizic și/sau psihic, dar multe dintre noi o percepem astfel din cauza modului în care am fost crescute, educate, în care am primit sau nu afecțiunea de care aveam nevoie.

Ruxi: „Îmi doream ca bărbații să mă iubească'


Ce repercusiuni au avut asupra ta aceste relații toxice?

O perioadă m-au afectat mult la nivel psihic, pentru că îmi doream ca bărbații să mă iubească. Este crunt să trăiești așa. Repercusiunea cea mai mare a fost că am REALIZAT asta într-un final și am înțeles de ce urmăm același tipar și la ce trebuie să lucrez pentru a avea relații sănătoase.

Citește și: Război între Ruxi și Anda Adam de la Bravo, ai stil:”Ești cam șefă aici…”

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:”Ceea ce s-a întâmplat între noi două…”

Citește și: Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică:„Eu n-am greșit'

Citește și: Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, totul despre relația cu noul ei iubit:„Nu mai știa ce să facă să mă împace' / EXCLUSIV

Ai identificat motivele pentru care ai acceptat, în trecut, relațiile toxice? Ce gol era de umplut? Ce temeri aveai?

Am crescut într-o perioadă în care cei mai mulți dintre noi, copii la acel moment, nu am primit atenția, afecțiunea necesare, provenim din familii cu deficit emoțional. Pentru părinții acelor vremuri contau nevoile de bază, cele primare, să ne asigure hrană, haine. Nevoile emoționale erau un moft, dar nu îi condamn, așa erau timpurile, nici nu aveau multe informații legate de acest aspect. Părinții de astăzi sunt mult mai atenți la nevoile afective și mă bucură acest lucru.

Ruxi: „Am avut un deblocaj psihic și totul s-a schimbat'

A existat în viața ta un moment de răscruce? Poate o traumă foarte mare care, odată vindecată, să-ți fi schimbat radical cursul vieții?


Cred că am avut un moment de răscruce înainte de a scrie cartea „Intoxicată. Am avut un deblocaj psihic și totul s-a schimbat. Am prins curaj din toate punctele de vedere și cartea a fost exact ce aveam nevoie ca să mă eliberez de tot
ceea ce era pentru mine împovărător emoțional. Înainte de acest moment îmi era teamă că nu voi evolua niciodată, nici psihic și nici în carieră.


Ce lipsește acum din viața ta? Care este lucrul care ar face-o pe Rux fericită în momentul de față?

Am văzut un interviu cu Will Smith în care zicea că fericirea înseamnă liniște, să ajungi la o stare de liniște generală, deci cred că îmi lipsește fericirea care chiar asta este… acea stare de liniște! Fericirea nu este dată de bani sau de
reușitele în viață. Cred că îmi lipsesc și câteva milioane de euro, pentru că mai vreau să fac lucruri în viața asta care depind de bani.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter