Vera Miron, eliminată de la Survivor. Albert Oprea a nominalizat-o: "E un om foarte fals"

Publicat pe

Vera Miron a fost eliminată de la Survivor România, după ce Albert Oprea a nominalizat-o. Irisha din echipa Faimoșilor a fost salvată și a scăpat de această dată de a părăsi competiția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Echipa Războinicilor a mai pierdut un concurent. Vera Miron a fost eliminată de la Survivor România, după ce Albert Oprea a nominalizat-o. Războinica venise în Republica Dominicană în urmă cu puțin timp, dar drumul său în competiție se pare că a fost unul destul de scurt.

Vera Miron, eliminată de la Survivor. Albert Oprea a nominalizat-o: "E un om foarte fals"Vera Miron, eliminată de la Survivor. Albert Oprea a nominalizat-o: "E un om foarte fals"

În cursa pentru eliminare au intrat Irisha și Elena Marin, nominalizată de Zanni, din echipa Faimoșilor și Vera Miron și Maria Chițu, votată de Marius Crăciun, de la Războinici.

Concurenta a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, iar competiția s-a încheiat pentru ea. Războinica și-ar fi dorit să demonstreze că poate mai mult, însă a fost eliminată și va trebui să se întoarcă în România.

„Aveam o presimțire că o să plec, de azi dimineață. Chiar am avut o conversație cu colegii mei că o să plec. Îmi pare rău că plec, mi-aș fi dorit să stau mai mult. Dacă atât a fost să fie pentru mine, voi pleca acasă cu capul sus. Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Sunteți niște oameni deosebiți cu toții. Mi-a părut bine să vă cunosc. O să vă urmăresc de acasă. Și o să-mi susțin echipa în continuare', a spus Vera Miron.

Citește și: De ce fetele de la Survivor aleg să doarmă doar lângă băieți: „Nu vă puteți da seama cât de greu este'

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, atac dur la adresa Simonei Hapciuc: „A zis că e avar și că nu se gândește la copil'

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor are iubit. Cine este bărbatul cu care are o relație de 3 ani

Citește și: Boala de care suferă Daniel Pavel la Survivor: „În trei luni de emisiune, am dezvoltat o mică problemă'

După ce a fost eliminată, Vera de la Survivor îl atacă pe Albert Oprea

Concurenta l-a atacat pe Albert, după ce a nominalizat-o, pentru că acesta îi promisese că nu o va mai scoate în față. „Am avut o conversație cu el și mi-a spus că i-a părut rău că m-a votat prima oară, acum nu-i înțeleg falsitatea față de mine. E  un om foarte fals și de-asta echipa nu e cu el. Mi-a spus că nu o să mă mai voteze dacă iese favoritul publicului. Mi se pare un om fals, nu știu cum cei de acasa îl votează favorit', a spus Vera Miron.

Albert Oprea de la Survivor susține că așa a fost mai bine pentru echipa Războinicilor. „Eu eram cel mai potrivit să fiu nominalizat, dar din păcate trebuie să nominalizez eu. Nu-mi place situația asta. Deși m-am atașat mult de persoana asta și mi-a dovedit că este o luptătoare,  am observant niște accidentări și cred că ar fi bine pentru echipă să o nominalizez pe Vera', spune Albert.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter