Victor Slav, despre debutul în televiziune, la Vara Ispitelor: „Începutul meu a fost unul fulgerător. Tot ce a urmat...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Victor Slav a debutat în urmă cu 20 de ani în showbiz, perioadă în care nu a fost scutit și de momente dificile. Prezentatorul ne-a vorbit deschis despre debutul în televiziune și tot ce a urmat. A mizat întotdeauna pe echilibru, nu are regrete, iar pentru el regula de bază este să „nu fie înverșunat'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu că vreau să insinuez ceva, dar au trecut fix 20 de ani de la debutul tău în showbiz. Ce i-ai spune, acum, lui Victor cel de atunci?

Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz, la „Vara Ispitelor. Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul. I-aș spune să aibă același curaj, pentru că eu nu am regrete legate de acest aspect al vieții mele. Cred că secretul este să nu fii înverșunat.

Victor Slav, despre debutul în televiziune, la Vara Ispitelor: „Începutul meu a fost unul fulgerător. Tot ce a urmat...'/ EXCLUSIVVictor Slav, despre debutul în televiziune, la Vara Ispitelor: „Începutul meu a fost unul fulgerător. Tot ce a urmat...'/ EXCLUSIV

Victor Slav: „Referitor la cei șapte ani de acasă, îi am foarte bine impregnați'

Dacă tot vorbim despre vremuri îndepărtate, aș vrea să te întreb cum au fost copilăria și adolescența ta. Și nu te întreb degeaba, pentru că ești un bărbat cu cei șapte ani de acasă și manierat, iar cei șapte ani de acasă își spun cuvântul…

Copilăria mea a fost așa cum nu mai este acum. Am fost ultima generație care a prins o copilărie frumoasă, autentică. Mergeam două luni, vara, la țară, la bunicii din partea tatălui, și am trăit aventuri pe care le regăsești în Ion Creangă. Era o țară autentică, aveam lampă cu gaz, mergeam la scăldat, făceam baie în copaie de lemn, mâncam bio. La București mă bucuram de socializare, ceva ce copiii din ziua de azi nu mai cunosc. M-aș întoarce oricând în perioada aceea, am niște amintiri nemaipomenite.

Referitor la cei șapte ani de acasă, îi am foarte bine impregnați, pentru că părinții mei și bunicii s-au ocupat de mine și de sora mea. Tata, care era cadru militar, carieră pe care a urmat-o și sora mea, era mai riguros și eram foarte ascultători. Deși ne „controla doar din voce, nu-mi aduc aminte să ne fi dat vreo palmă. Mama a dus greul, tata era plecat prin misiuni. Dar am fost învățați să îi respectăm pe cei mai în vârstă, pe profesori. Dacă eram certați, stăteam cu ochii în pământ de rușine. Cred că, atunci, relațiile interumane erau mai frumoase și mai echilibrate.

Citește și: Cum se înțelege Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:„Eu nu eram așa când eram copil' / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav:„El a mai tras de mine'

Citește și: De ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare:„Motivele sunt…'/ EXCLUSIV

Citește și: Speak a spus de ce el și Adelina Pestrițu s-au despărțit:”Mi-am dat seama că nu poți…”

Victor Slav: „Sunt și avantaje, și dezavantaje, secretul este să fii cumpătat'

Știu că ai o relație foarte apropiată cu sora ta. Cum vă înțelegeți acum, la vârsta maturității? Vă împărtășiți secrete, probleme de familie?

Bineînțeles, suntem la fel cum am fost și în copilărie, foarte apropiați, deschiși. Fiecare avem familia noastră, dar ne întâlnim, vorbim, participăm la mese în familie cu părinții. Împărtășim ce ni se întâmplă, ne sfătuim.

Ai o carieră îndelungată în showbiz, care consideri că a fost cel mai greu moment de până acum? Există reversul medaliei, în cazul tău?

Reversul medaliei vine la pachet, atunci când alegi să devii o persoană publică. Sunt și avantaje, și dezavantaje, secretul este să fii cumpătat și să jonglezi cu ele. Asta mi-a demonstrat mie trecerea anilor, că echilibrul este cheia, să te bucuri și de notorietate, dar să diminuezi, pe cât posibil, și expunerea excesivă. Am avut și momente grele, și momente de pauză, dar eu cred că și aceste momente fac parte din drumul meu și uneori sunt binevenite.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter