Ascendent în Scorpion - trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Scorpion

Publicat pe

Nativii cu ascendent în Scorpion sunt indivizi puternici și au o rezistență fizică mare la multe boli și afecțiuni. Ochii zodiilor cu ascendent în Scorpion au o privire penetrantă profundă și sunt atrăgători în mod natural. Sunt fermecători fizic și emană putere. De asemenea, au o anumită seriozitate care completează aspectul lor fizic general.

Ce înseamnă să ai ascendentul în Scorpion

 Persoanele cu ascendent în Scorpion sunt înzestrați cu minți analitice și critice și sunt foarte buni în realizarea planurilor și execuția strategică a ideilor. Ei iau în considerare cu atenție fiecare detaliu al unei situații și știu exact când să ia măsuri. 

Nu sunt nesăbuiți și pot aștepta cu răbdare ocazia potrivită. Ei au o puternică afinitate față de intuiția lor, care este în general corectă de cele mai multe ori.

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

 Când vine vorba de a își face prieteni, ei sunt foarte atenți în selecția lor și nu-și fac prieteni la întâmplare. Sunt extrem de selectivi cu oamenii și vor în jurul lor numai persoane inteligente și de încredere. 

Odată ce și-a făcut prieteni, relația lor poate supraviețui o viață întreagă.

Ei pot fi uneori asertivi și ar fi mai înclinați să încerce să controleze o situație. Nevoia lor de a deține controlul ar putea ajunge la limita agresivității.

Nativii cu ascendent în Scorpion sunt indivizi extrem de motivați și pot fi agresivi atunci când vine vorba de realizarea obiectivelor lor.

Este obositor să ajungi la un compromis cu ei. Prietenii lor apropiați sunt de obicei conștienți de acest caracter de rezistență și, de obicei, se împacă cu el. Un lucru este sigur, unui ascendent în Scorpion nu i se poate spune niciodată ce să facă și nu li se poate spune despre treburile sale zilnice sau despre îndatoririle profesionale. Acestei persoane îi place să facă lucrurile în ritmul său.

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Sunt indivizi extrem de independenți, care nu se tem să plătească prețul pentru libertatea lor. Ascendenții Scorpionului sunt buni la ținut secrete. Dacă cineva le mărturisește și le promite să păstreze secretul, acești ascendenți îl vor păstra mereu. 

Nativii cu ascendent în Scorpion sunt, de asemenea, ființe misterioase, sunt persoane extrem de private și nu îi lasă pe ceilalți să știe prea multe despre treburile lor private. De asemenea, nu își lasă emoția să-i învingă, cel puțin extern. 

Cum sunt nativii cu ascendent în Scorpion

Acești ascendenți pot fi, de asemenea, răzbunători dacă sunt nedreptățiți și sunt predispuși la izbucniri furioase dacă sunt amenințați.

Sunt persoane sensibile și orice neînțelegere sau mici obstacole în relații le-ar putea răni profund. Cu toate acestea, cei cu ascendent în Scorpion sunt geloși atunci când vine vorba de relațiile lor și acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra multora dintre relațiile lor. 

Sunt autocritici și destul de autodistructivi, având un temperament urât care ar putea fi declanșat la cel mai mic inconvenient. Scorpionul poate fi recunoscut după personalitatea llor intensă și captivantă. Ascendenții Scorpionului sunt, de asemenea, cunoscuți ca fiind oameni care nu se stabilesc în viață. Sunt prea ocupați pentru a trăi viața din plin. Aceștia pot fi cei mai de încredere și loiali prieteni și, în același timp, pot fi și cel mai aprig inamic.

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Semnul ascendent simbolizează modul în care te comporți și personalitatea ta exterioară. De asemenea, stabilește precedentul pentru modul în care navighezi prin diferite domenii (cum ar fi relațiile persoana, cariera etc.). Ascendentul în Scorpion simt pasiunea și voința lui Marte, ei trec prin viață simțindu-se mereu puțin în afara elementului lor.

Acesta este motivul pentru care ascendenții în Scorpion preferă să vorbească mai puțin și să acționeze cu înțelepciune. Ei apreciază prietenii apropiați, mai ales pentru că pot fi ei înșiși în jurul lor. Își petrec o mare parte din timp fiind atenți și observând lucruri, așa că atunci când sunt alături de prieteni, e ca o ușurare pentru ei să se relaxeze.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter