Un aperitiv delicios, ușor da făcut și care poate fi servit atât la petreceri, cât și la cine în familie. Măslinele pane sunt crocante la exterior, iar umplutura de brânză adaugă o notă fresh, oferind un contrast plăcut ce încântă papilele. Mai jos găsești ingredientele necesare și modul de preparare. Poftă bună!
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Cuprins
Dacă ai rămas în pană de idei pentru un aperitiv rapid și gustos, acest preparat este exact ce-ți trebuie. Simplu de pregătit și delicios, reușește să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.
Citește și: Rețetă de tocăniță de mazăre cu pui
Citește și: Rețetă de tartă Tatin, o delicatesă franțuzească savuroasă
Citește și: Cum se face cireșata. Cea mai simplă rețetă
Citește și: Rețeta de Pavlova și toate secretele pentru un desert perfect
Rețetă de măsline pane, umplute cu brânză de capră – Ingrediente
Măsline verzi fără sâmburi
Ouă
Făină
Pesmet
Brânză de capră
Sare
Piper
:contrast(8):quality(75)/https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2025/05/001-cover-1-158.jpg)
Rețetă de măsline pane, umplute cu brânză de capră – Mod de preparare
„Vă arăt rapid cum să faceți în câteva minute măsline pane. Ați auzit bine, măsline pane umplute cu brânză de capră și bineînțeles servite cu proseco.
Ouă, bat ouăle cu sare și piper. Adaug sare în făină și sare în pesmet, piper. Umplu măslinele cu brânză de capră. Se dau măslinele prin făină, se dau prin ou. Mișcă în vasul înainte și înapoi, prin pesmet', a spus chef Ștefan Popescu.