Rețetă de măsline pane, umplute cu brânză de capră. Chef Ștefan Popescu a explicat cum se prepară aperitivul delicios

Un aperitiv delicios, ușor da făcut și care poate fi servit atât la petreceri, cât și la cine în familie. Măslinele pane sunt crocante la exterior, iar umplutura de brânză adaugă o notă fresh, oferind un contrast plăcut ce încântă papilele. Mai jos găsești ingredientele necesare și modul de preparare. Poftă bună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dacă ai rămas în pană de idei pentru un aperitiv rapid și gustos, acest preparat este exact ce-ți trebuie. Simplu de pregătit și delicios, reușește să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Citește și: Rețetă de tocăniță de mazăre cu pui

Citește și: Rețetă de tartă Tatin, o delicatesă franțuzească savuroasă

Citește și: Cum se face cireșata. Cea mai simplă rețetă

Citește și: Rețeta de Pavlova și toate secretele pentru un desert perfect

Rețetă de măsline pane, umplute cu brânză de capră – Ingrediente

Măsline verzi fără sâmburi

Ouă

Făină

Pesmet

Brânză de capră

Sare

Piper

Rețetă de măsline pane, umplute cu brânză de capră – Mod de preparare

„Vă arăt rapid cum să faceți în câteva minute măsline pane. Ați auzit bine, măsline pane umplute cu brânză de capră și bineînțeles servite cu proseco.

Ouă, bat ouăle cu sare și piper. Adaug sare în făină și sare în pesmet, piper. Umplu măslinele cu brânză de capră. Se dau măslinele prin făină, se dau prin ou. Mișcă în vasul înainte și înapoi, prin pesmet', a spus chef Ștefan Popescu.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Buton