Adela Popescu a fost certată de soacră. Ce i-a reproșat mama lui Radu Vâlcan: "Îmi spune că ne batem joc"

Publicat pe

Adela Popescu a spus la Vorbește Lumea, emisiune pe care o prezintă, că a fost certată de soacră. Deși are o relație bună cu mama lui Radu Vâlcan, femeia a decis să îi spună ce a deranjat-o. Cum a decurs conversația între cele două femei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi îndrăgostiți vorbesc deschis despre relația lor, chiar și atunci când există și momente mai puțin plăcute. De data aceasta, nu a fost vorba de o discuție între soți, ci între noră și soacră.

Adela Popescu a fost certată de soacră. Ce i-a reproșat mama lui Radu Vâlcan: "Îmi spune că ne batem joc"Adela Popescu a fost certată de soacră. Ce i-a reproșat mama lui Radu Vâlcan: "Îmi spune că ne batem joc"

Prezentatoarea a spus la Vorbește lumea că a fost certată de soacră. De la ce a pornit întreaga discuție.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă la malul mării:'Am plătit avansul'

Citește și: Care este regula pe care Adela Popescu a impus-o în familia sa:„Două ore telefoanele noastre vor sta pe…’

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului:’El nu are nicio vină pentru…’

Citește și: Decizia care l-a salvat pe Dumitru Dragomir, după moartea fiului:„O luam razna și eu și soția mea

Adela Popescu a fost certată de soacră

Adela Popescu a spus de-a lungul timpului că se înțelege foarte bine cu mama lui Radu Vâlcan și că nu au existat niciodată probleme între ele.

Însă, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la PRO TV, prezentatoarea a făcut o declarație total neașteptată. Le-a spus colegilor că a fost certată de soacra ei dintr-un motiv total neașteptat. Mai exact, femeia a fost deranjată de modul în care se comportă nora ei cu Shurubel, colegul ei de emisiune.

De cele mai multe ori, actrița și Bogdan Ciudoiu fac tot felul de glume pe seama colegului lor și, astfel, mama lui Radu s-a arătat nemulțumită de modul în care cei doi îl tratează pe coprezentator.

„Soacra mea îmi spune că ne batem joc de bietul Shurubel și să nu mai facem asta. Avem numai cazuri sociale aici'a povestit Adela Popescu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Adela Popescu, detalii despre relația cu Radu Vâlcan

Pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Adela Popescu a spus cum este, de fapt, relația ei cu Radu Vâlcan.

Vedeta recunoaște că soțul ei nu este deloc un bărbat romantic, nu îi spune zilnic cuvinte frumoase și nici nu o așteaptă cu lumânări și trandafiri.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele.Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă ‘scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune ‘femeia mea. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.’, a zis Adela Popescu pe Instagram.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter