Adrian Minune a fost jefuit. Ce lucruri de valoare i-au fost luate: "Oprește banii și..."

Publicat pe

Adrian Minune a trecut prin momente dificile. Manelistul a fost jefuit în cursul zilei de miercuri. Într-un videoclip postat pe Youtube, a anunțat că se afla la un renumit restaurant din zona Decebal a Capitalei și când a ajuns la mașina sa, a văzut că îi lipsesc două telefoane și dar și o sumă de bani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune le-a povestit fanilor că nu a trecut printr-o experiență prea plăcută. Miercuri, 2 martie, se afla la un restaurant din Capitală, iar când a ieșit și a mers la mașina lui, cântărețul a avut parte de o surpriză. Ei bine, manelistul a observat că din mașină îi lipsesc două telefoane, dar și o sumă de bani.

Adrian Minune a fost jefuit. Ce lucruri de valoare i-au fost luate: "Oprește banii și..."Adrian Minune a fost jefuit. Ce lucruri de valoare i-au fost luate: "Oprește banii și..."

Vedeta i-a transmis un mesaj și i-a spus faptul că nu are nevoie de bani, ci doar vrea să îi înapoieze telefoanele. De asemenea, a specificat faptul că știe cine este hoțul, însă că nu vrea să meargă la poliție, întrucât acesta ar mai avea antecedente penale.

Citește și: Fiica cea mică a lui Adrian Minune a fost cerută în căsătorie.Cine e viitorul ei soț

Citește și: Cum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi o rivalitate între ei

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț:„Nimic nu ne face…’

Citește și: Deea Codrea a născut în apă. Cum se simt ea și bebelușul:„Fără medicamente…’

Adrian Minune a fost jefuit

Adrian Minune a fost jefuit în plină zi. Manelistul se afla la un restaurant din Capitală, iar când a ajuns la mașină a descoperit că a rămas fără două telefoane, suma de 2.000 de euro și o pereche de ochelari. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț pe rețelele de socializare.

Acesta a spus că, deși cunoaște persoana care i-a sustras lucrurile, nu vrea să îi facă publică identitatea sau să meargă la poliție, întrucât ar mai fi avut antecedente penale. De asemenea, a ținut să îi transmită și un mesaj hoțului, în care i-a spus că își vrea doar telefoanele înapoi.

Bravo, băiatul meu, Ești un hoț profesionist. Eu mă duc acum la restaurant și aștept. Că dacă voiam să te bag la pușcărie, ceea ce mie nu îmi place,scriam până acum, dar nu e nevoie să scriu. Oprește banii și cu asta basta. Ai ce să faci cu banii ăia. Stau trei ore la restaurant, adu-mi telefoanele…Dacă nu vrei tu, trimite-o pe maică-ta sau trimite un prieten, pune-i pe un taxi. Trei ore te aștept”, a spus Adrian Minune. 

Tot în videoclipul postat pe rețelele de socializare, a mai precizat faptul că a fost deja la adresa hoțului, însă nu l-a găsit acasă. Ulterior, a adăugat faptul că vrea ca bărbatul să îi aducă lucrurile în termen de trei ore, altfel va fi nevoit să apleze la oamenii legii.

sursă foto- Facebook, captură video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter