Adriana Bahmuțeanu, afirmații cutremurătoare despre Petrică Mîțu Stoian: „L-am visat exact la ora la care a murit”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Adriana Bahmuțeanu și interpretul de muzică populară au avut întotdeauna o relație extrem de apropiată. Aceasta a făcut o serie de declarații cu privire la trecerea acestuia în neființă, punând accentul pe faptul că l-a visat chiar pe 6 noiembrie, ziua când el a decedat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și Petrică Mîțu Stoian au avut o relație extrem de apropiată. Femeia a făcut recent o serie de declarații cu privire la moartea subită a interpretului. Aceasta susține că l-a visat chiar în ziua în care el a trecut în neființă, fără a cunoaște problemele lui de sănătate. Bruneta încă se află într-un șoc și subliniază că este de-a dreptul revoltător tragicul eveniment.

Adriana Bahmuțeanu, afirmații cutremurătoare despre Petrică Mîțu Stoian: „L-am visat exact la ora la care a murit'Adriana Bahmuțeanu, afirmații cutremurătoare despre Petrică Mîțu Stoian: „L-am visat exact la ora la care a murit'

Adriana Bahmuțeanu este de părere că moartea lui Petrică Mîțu Stoian a devenit un adevărat motiv de revoltă. Femeia este șocată de toate cele întâmplate.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție:„A dormit pe prag ca să îl iert'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț:„Mi-a pus pistolul la cap și…'

Citește și: Asistenta medicală care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian, detalii teribile despre problemele lui de sănătate:„A leșinat. A zis…'

Citește și: Au apărut mesajele găsite în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian:„Două ore jumate stai în camera aia'

Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre cumplita moarte a interpretului de muzică populară. Aceasta a recunoscut faptul că l-a visat pe Petrică Mîțu Stoian chiar în ziua în care el a decedat. Ea subliniază faptul că este foarte șocată de vestea primită și că în fiecare zi îi aprinde lumânări și se roagă pentru el.

„Pentru mine este încă un șoc. Eu nu m-am obișnuit cu gândul că el nu mai este printre noi. Eu am plâns zilele astea, la mine acasă, în fiecare zi. Îi aprin lumânări în fiecare zi, am loc la mine în casă, unde îi aprin lumânări și mă gândesc la el. L-am visat exact la ora la care a murit, în dimineața în care a murit, fără să știu că era în spital. Cu o zi înainte vorbisem cu Enceanu, nu știam că are probleme.', a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

„Este revoltător!'

Pe lângă suferința pe care o poartă în suflet, Adriana Bahmuțeanu este extrem de revoltată de modul în care Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. Aceasta susține că este de neacceptat ca un om să meargă în stare bună la o clinică și să se întoarcă acasă „între patru scânduri'.

„Este revoltător să te duci la o clinciă privată, gen SPA, să mergi acolo să faci niște tratamente ca să te odihnești si să pleci în patru scânduri.', a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter