Alessandra Stoicescu o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observatorul de la ora 19:00

Publicat pe

Postul de televiziune Antena 1 a decis să o înlocuiască pe Andreea Berecleanu de la pupitrul știrilor de la ora 19:00. În locul ei va veni Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observatorul de la ora 19:00Alessandra Stoicescu o înlocuiește pe Andreea Berecleanu la Observatorul de la ora 19:00
Citește și: Andreea Berecleanu, incident în aeroport: „Mă îngrijorează atitudinea bărbaților din România!”

Andreea Berecleanu a făcut și primele declarații despre plecarea de la Observator. Vedeta a explicat într-o postare pe Facebook că nu a fost constrânsă, dar că nu va accepta situații impuse.

Citește și: Andreea Berecleanu vorbește despre drama Cristinei Țopescu: A vrut să înfieze o fetiţă. A trăit şocul vieţii ei'
️  Citește și: Andreea Berecleanu și-a luat liber de la Observator, ca să meargă în Londra, de ziua fiicei sale: 'Nu este un copil altfel'

Cu această ocazie, Observatorul Antenei 1 va căpăta un alt format, atât vizual, cât și editorial.


Noua identitate este un nou pas în cadrul unui amplu proces care a început prin refacerea întregii redacții de știri a Antena 1 odată cu preluarea în întregime de către Antena Group a producției Observator și a presupus inclusiv mutarea într-un nou sediu.

Toate acestea au reprezentat pași esențiali în dezvoltarea Observatorului urmând ca, încă din această primavără, să devină o platformă de news 360 de grade ce va include producții TV, on-line dar și aplicații, se arată într-un comunicat al postului tv.

Citește și: Andreea Berecleanu, schimbare de look. Cum arată prezentatorea TV cu breton
Andreea Berecleanu deține alături de soțul ei, chirurgul estetician Constantin Stan, o clinică de estetică.


Cu toate că Octavia Geamnu a fost cea care a înlocuit-o pe Berecleanu pe sticlă, șefii Antena 1 au decis că Alessandra Stoicescu este cea mai potrivită pentru acest rol.

Citește și: Andreea Berecleanu a apărut nemachiată. Cum arată chipul ei la 44 de ani: „Fără machiaj, fără coafură, eu 100%”

Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00. Unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul.

Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului.

Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor', a declarat Alessandra Stoicescu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter