Alex Bodi va fi eliberat din închisoare. Ce au decis magistrații și ce interdicții va avea

Publicat pe

Alex Bodi va fi eliberat din închisoare. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care a petrecut mai multe zile în după gratii, va fi plasat sub control judiciar, așa cum au decis magistrații. Mai mult decât atât, afaceristului i s-au impus de către instanță și anumite interdicții. Dacă nu le va respecta, el va ajungi din nou în arest.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi va fi eliberat din închisoare și plasat sub control judiciar. Potrivit informațiilor Spynews.ro ieri ar fi avut loc un nou termen în cazul afaceristului, iar atunci s-a decis dispunerea controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Dacă Parchetul va face contestație cu privire la această decizie, atunci aceasta se va judeca la Curtea de Apel.

Alex Bodi va fi eliberat din închisoare. Ce au decis magistrații și ce interdicții va aveaAlex Bodi va fi eliberat din închisoare. Ce au decis magistrații și ce interdicții va avea

Alex Bodi va fi eliberat din închisoare. Ce nu are voie să facă

Potrivit aceleași surse, așa cum controlul judiciar prevede, Alex Bodi va avea mai multe interdicții și obligați timp de o perioadă de 60 de zile, cât se află sub această măsură.

El este nevoit să se prezinte de fiecare dată când este chemat de judecătorul de cameră preliminară, iar de asemenea va trebui să anunțe tot timpul cu privire la schimbarea locuinței și să se prezinte la organul judiciar pe raza localității pe care locuiește de fiecare dată când e chemat.

Totodată, acestuia îi e interzis să ia legătura cu persoanele vătămate în acest dosar. În cazul nerespectării acestor interdicții măsura va fi înlocuită cu arestul la domiciliu sau arestul preventiv.

Citește și: Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi obligat-o pe Iulia Sălăgean să se prostitueze:„Nu am forțat-o

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț:„Mi-a pus pistolul la cap și…’

Citește și: Ce plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu.O implică pe Claudia Pătrășcanu

De ce a fost arestat Alex Bodi pentru 30 de zile

Se pare că Alex Bodi nu este cercetat într-un nou dosar, ci este pur și simplu o procedură, întrucît afaceristul nu s-a prezentat la termenul stabilit de judecători.

„ Admite contestația formulată de Parchetul de pe lână I.C.C.J – D.I.I.C.O.T. Serviciul terirorial Gorj. Desființează încheierea contestată și rejudecând, înlătură dispoziția art. 214 și urm. Cod procedură penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestarea preventivă. În baza art.230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestarea preventivă pentru inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu.’

Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile. Luni, 11 octombrie, oamenii legii au dispus arestarea preventivă a omului de afaceri.

Primele declarații, după ce a fost arestat

Alex Bodi a recunoscut într-un live pe rețelele de socializare că a fost arestat: Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate, hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurle astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu’, a spus Alex Bodi într-un live în mediul online.

Deși în urmă cu doar câteva ore, Alex Bodi a fost surprins alături de noua sa iubită, Ema Uta, omul de afaceri se pare că trece iar printr-o perioadă dificilă. A fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile și urmează să fie dus în fața judecătorilor.

Până la momentul actual nu se cunosc informații despre motivul pentru care milionarul a fost ridicat de autorități, însă se cunoaște faptul că acesta a mai avut probleme cu legea în trecut și chiar a mai stat după gratii pentru o perioadă.

Joi, 12 noiembrie, la Tribunalul Dolj, s-a prezentat fostul soț al Biancăi Drăgușanu cu propunere de arestare preventivă. El a fost reținut miercuri, 11 noiembrie, de mai mulți mascați DIICOT, în cadrul unui dosar de proxenetism și trafic de persoane. 

„În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor.În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor’,  este mesajul transmis de către autorități, în dimineața zilei de 11 noiembrie. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter