Cum a reacționat Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină i-a spus că se recăsătorește: „Mi se părea normal să îi spun eu”

Publicat pe

Ioana Ginghină i-a spus fostului ei soț, Alexandru Papadopol, că se recăsătorește anul acesta, cu actualul ei partener de viață, Cristi Pitulice. Actrița a luat această decizie, de a-l anunța, pentru că i se pare normal să afle adevărul de la ea, și nu din alte părți. În plus, conform spuselor ei, cei doi artiști sunt acum în relații foarte bune, la câțiva ani după divorț. Iată cum a reacționat actorul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Ioana Ginghină l-a anunțat pe fostul ei soț, Alexandru Papadopol, că se recăsătorește curând cu actualul ei iubit, Cristi Pitulice. Actrița a explicat că obișnuiește să-l țină la curent pe tatăl fiicei sale cu toate deciziile importante din viața ei, pentru că așa i se pare normal. Astfel, se pare că cei doi au rămas în relații foarte bune, de respect, chiar și după divorț.

Cum a reacționat Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină i-a spus că se recăsătorește: „Mi se părea normal să îi spun eu'Cum a reacționat Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină i-a spus că se recăsătorește: „Mi se părea normal să îi spun eu'

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de iubitul ei, Cristi Pitulice. Bărbatul a apărut în viața ei la ceva vreme după divorțul de Alexandru Papadopol, din 2019. Actrița și actualul ei partener sunt hotărâți să-și unească destinele chiar anul acesta, dovadă că îi leagă niște sentimente puternice și serioase.

Citește și: Pe ce a cheltuit Ioana Ginghină banii câștigați pentru că a pozat goală:„A fost o experiență bine plătită'

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:”A fost o discuție…”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată'

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:„Nu e o surpriză'

Cum a reacționat Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină i-a spus că se recăsătorește

Ioana Ginghină a confirmat recent, într-un interviu, că nunta cu Cristi Pitulice ar avea loc în 2022. Potrivit spuselor ei, încă nu au dat startul organizărilor, pentru că mai au timp destul până la fericitul eveniment. Conform declarațiilor artistei, acesta va fi unul simplu, în familie. Tot ea a dezvăluit că vor avea ca nași niște prieteni.

„Nu e grabă cu nunta. Prietenii noștri se căsătoresc în septembrie, deci mai avem destul de mult timp să organizăm. Nuntă, că așa e cuvântul, dar nu o să fie o nuntă în sensul acela, cu rochie de mireasă, cu tot tam-tamul. Va fi ceva simplu, între familie și prieteni. Nașii vor fi niște prieteni de ai noștri, ne-am gândit și la asta', a povestit Ioana Ginghină pentru Wowbiz.ro.

Ce spune fiica Ioanei Ginghină despre nunta mamei ei

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, știe deja despre planurile mamei ei cu actualul iubit. Aceștia locuiesc de ceva vreme împreună și sunt deja ca o familie. Totodată, actrița a menționat că actul de căsătorie nu înseamnă foarte mult pentru ea, ci doar o hârtie. Spune ea, după ce a trecut prin „niște experiențe', nu poate să mai spună că acea hârtie o mai „impresionează' în vren mod.

„Nu e ceva nou pentru Ruxandra, doar că mai lipsea formalitatea asta. Locuim împreună, planurile sunt pe termen lung, așa că nu se mai punea problema.

E pur și simplu o hârtie. Pentru mine, la momentul acesta, când vorbesc de căsătorie sunt mai concentrată pe partea de ce înseamnă, pe fondul ei. Hârtia nu mai înseamnă nimic. Am trecut prin niște experiențe și nu pot să spun că această hârtie mă mai impresionează în vreun fel sau altul, dar uite că sunt momente când trebuie făcute dacă vrei să fii alături de alți prieteni, să fii naș și să mergi mai departe.

Am noroc de prietenul meu, Cristi, că nici el nu e așa disperat de a face nuntă mare și să petrecem trei zile și trei nopți', a continuat ea.

„Relația mea cu Alexandru este una de prietenie'

Cât despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a susținut că l-a anunțat deja că va face nuntă cu Cristi Pitulice. Actrița l-a pus în temă, pentru că, spune ea, au rămas în relații de prietenie și se înțeleg foarte bine.

„Da, normal că știe despre nuntă. Noi am făcut și Ajunul Crăciunului împreună toți patru. Relațiile sunt foarte bune între mine și Alexandru și normal că întotdeauna îl anunț și pe el orice pas fac și și el mă anunță pe mine, pentru că prioritatea noastră este Ruxandra și atunci vrem să discutăm totul înainte să luăm o decizie, tocmai ca Ruxandra să știe că toată lumea e de acord cu toată lumea și că e bine și că suntem în relații foarte bune.

Dar și pentru că relația mea cu Alexandru este una de prietenie, pentru că ne înțelegem foarte bine și chiar mi se părea normal să îi spun eu, nu să afle din ziare sau din alte părți', a mai menționat artista.

Actrița nu știe dacă-l va invita la nuntă pe fostul soț

Actrița ar fi dat de înțeles că tatăl fiicei sale nu ar fi avut nimic de obiectat în privința căsătoriei în Cristi Pitulice. Ioana Ginghină a precizat, însă, că nu știe dacă îl va invita sau nu la nuntă, pentru că, probabil, mai întâi trebuie să-l întrebe pe viitorul ei soț.

„Nu știu dacă va fi și el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect. Probabil că după ce vom fixa data când vom merge la primărie, vom da o petrecere. Poate chiar la noi în curte și aia va fi', a conchis aceasta.

Sursă foto: Instagram, Arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter