Alina Pușcaș s-a accidentat la picior și a ajuns pe mâna medicilor: "Risc să rămân cu glezna de 10 centimetri"

Publicat pe

Alina Pușcaș a suferit un accident. Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva a suferit un accident la picior. Vedeta a mers imediat la doctor, unde a primit un diagnostic neașteptat. Alina le-a povestit urmăritorilor din mediul online ce s-a întâmplat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea TV s-a ales cu o entorsă de gradul I, după ce s-a accidentat la picior. Chiar și așa Alina Pușcaș este fericită pentru că doctorii nu i-au pus piciorul în ghips. Vedeta poate participa în continuare la filmările emisiunii, dar și la celelalte evenimente la care trebuie să se prezinte.

Alina Pușcaș s-a accidentat la picior și a ajuns pe mâna medicilor: "Risc să rămân cu glezna de 10 centimetri"Alina Pușcaș s-a accidentat la picior și a ajuns pe mâna medicilor: "Risc să rămân cu glezna de 10 centimetri"

Din fericire, vedeta poate continua filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva. Fanii vedetei au fost îngrijorați pentru ea, dar Alina Pușcaș i-a ținut la curent cu tot ce s-a întâmplat. De asemenea, actrița le-a oferit câteva sfaturi celor care se vor confrunta cu astfel de situații neprevăzute.

Citește și: Și Alina Pușcaș a fost mușcată de o căpușă, ca ADDA!Ce simptome a avut

Citește și: Ce dietă ține Alina Pușcaș pentru a se menține în formă:”Nu ciugulesc nimic”

Citește și: Eda Marcus va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2022:”Este o dorință secretă”

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată:„Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'

Alina Pușcaș s-a accidentat la picior

Alina Pușcaș s-a accidentat la picior. După ce a mers la doctor, aceasta a aflat că are o entorsă de gradul I. Vedeta le-a povestit fanilor din mediul online că s-a accidentat la picior. Înainte de a merge la medic, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva le spunea fanilor că speră să nu fie ceva grav pentru a putea continua filmările emisiunii.

„Între timp am ajuns acasă și trist este că am reușit să mă accidentez la gleznă. Eu sper să nu fie grav, să pot să filmez.

Nu mi-aș mai dori să mă mai prezint așa cum am făcut în nu mai știu ce sezon, cu orteză. Bine, atunci am căzut la schi și am purtat o orteză metalică până la șold', spunea vedeta pe Instagram.

Alina Pușcaș: „Risc să rămân cu o gleznă de 10 centimetri'

A doua zi, Alina Pușcaș le-a spus urmăritorilor săi că situația s-a înrăutățit și nu mai putea să ami pășească cu degetele și cu greu a condus masina. Astfel, vedeta a decis să meargă la medic. În urma unei radiografii, actrița a aflat că are entorsă de gradul I, fiind nevoită să poarte o orteză. De această dată, artista va folosi o orteză de plastic. Mai mult, Alina i-a sfătuit pe fanii săi să nu încerce să se trateze acasă dacă vor trece prin situații asemănătoare.

„M-am cam speriat și am fugit direct la doctor. Am primit și verdictul ortopedului, entorsă de gradul I. Trebuie să-mi imobilizez glezna timp de trei săptămâni, timp în care trebuie să fac și o recuperare. Fără recuperare, risc să rămân cu o gleznă de 10 centimetri în plus față de cealaltă.

Nu e de glumă cu astfel de lucruri, așa că, e clar cât de important este să mergeți la medic atunci când se întâmplă astfel de lucruri. Nu faceți lucrurile după ureche, că nu e bine. Trebuie să luați și tratament corespunzător și toate cele. 

Am luat o orteză foarte bună, elastică, cu arici. De obicei, ortezele tip ciorap am înțeles că nu sunt bune aproape deloc', a spus Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș s-a accidentat la schi

Anul trecut, prezentatoarea de la Antena 1 a trecut printr-o experiență asemănătoare, dar mult mai complicată. Alina Pușcaș s-a accidentat grav la schi. Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor care au decis să îi imobilizeze piciorul. Deși schiază de 6 ani, vedeta a riscat și a schiat pentru prima dată pe o pârtie care era parțial acoperită cu gheață.

„Am plecat la Sinaia și am ajuns la cota 2000, unde era absolut superb. Părea să fie zăpadă, dar de fapt era foarte multă gheață, pentru că totul lucea. A fost pentru prima oară când am îndrăznit să schiez pe gheață. Pe a doua pârtie pe care am dat-o am și căzut în genunchi și am lovit cu genunchii gheața. A fost prima oară când m-am lovit rău de tot. La un moment dat în Elveția am căzut într-o prăpastie, dar atunci nu am pățit nimic de genul ăsta ligamente, genunchi', povestea vedeta după accident.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter