Anamaria Prodan a purtat bijuterii în valoare de 1 milion de euro, la un eveniment: „Toate au diamante”

Publicat pe

Fosta soția a lui Laurențiu Reghecampf iubește viața de lux, iar acest lucru nu este niciun secret pentru nimeni. De curând, Anamaria Prodan a purtat la un eveniment bijuterii în valoare de 1 milion de euro. Petrecerea a avut loc în Dubai, iar vedeta a atras toate privirile celor prezenți fața locului cu ținuta sa accesorizată cu…diamante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

A doua zi, după petrecere, Anamaria Prodan nu a renunțat la bijuterii. Ea s-a folografiat, în holul hotelului unde era cazată, cu aceleași accesorii pe mâini. În exclusivitate pentru fanatik, Anamaria Prodan a dezvăluit că nu se mai poate despărți de brățările, inelele și ceasurile pe care are.

Anamaria Prodan a purtat bijuterii în valoare de 1 milion de euro la un eveniment. Ce spune despre luxoasele accesorii

Potrivit propriilor declarații, Anamaria Prodan portă bijuterii în valoare de un milion de euro în fiecare zi. Suma pentru unii poate părea foarte mare, dar impresara nu vrea să renunțe la ele.

„M-am obișnuit să le am tot timpul, să le simt pe mână, nu mă deranjează deloc', a precizat, pentru sursa amintită mai sus, Anamaria Prodan.

Preferatele Anamariei Prodan sunt brățările Cartier, din aur cu diamante. Ea are nouă asemenea bijuterii de lux doar la mâna dreaptă. Iar cea mai scumpă este 86.500 de euro, alta costă 62.500, o a treia 52.000 de euro, iar celelalte șapte valorează minimum 20.000 de euro bucata. Adică un total de 341.000 de euro, în brățări cu diamante, la mâna dreaptă.

Mai mult decât atât, la mâna dreaptă mai are și două inele, unul în valoare de 15.000 de euro, iar celălalt costând de două ori mai mult, ambele având diamante.

La un simplu calcul aflăm că totalul de bijurerii pe care le poartă Anamaria Prodan, în fiecare zi valorează jur de 1,1 milioane de euro.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe:„Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său:„Anamaria are parte de respectul meu

Anamaria Prodan iubește ceasurile de lux

Tot pentru fanatik, Anamaria Prodan a declarat că este un mare fan al ceasurilor de lux, dar și alte bijuterii.

„Îmi plac ceasurile, am o adevărată colecție. Am 12 ceasuri. Am o colecție Cartier și o colecție Rolex', a dezvăluit Anamaria Prodan, precizând însă că are și alte branduri, precum Audemars Piguet sau Patek Philippe, colecția impresarei depășind, lejer, două milioane de euro.

A inverstit 1 milion de euro în Dubai, în criptomonede

La puțin timp după ce Laurențiu Reghecampf a intentat divorț, Anamaria Prodan a investit 1 milion de euro pe piața criptomonedelor. Impresara nu se teme de eșec și spune că nu va lua niciodată țeapă în această afacere a viitorului.

„Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul’, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter