Andreea Antonescu, despre conflictele cu Andreea Bălan: "Ne loveam una pe cealaltă, pe scenă"

Publicat pe

Andreea Antonescu, jumătatea trupei Andre a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Andreea Bălan. Artista a mărturisit că a avut momente mai puțin plăcute în perioada Andre și a recunoscut chiar că s-a bătut cu cea care i-a fost colegă de trupă atâția ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au o relație apropiată în prezentat, dar în perioada în care făceau parte din trupa Andre, s-au confruntat cu situații dificile. Ani de zile s-a scris în presă că cele două s-ar fi bătut. Andreea Antonescu a lămurit situația, mărturisind ce s-a întâmplat, de fapt, între ele.

Trupa Andre a luat naștere în 1998, iar Andreea Antonescu și Andreea Bălan au debutat cu albumul  „La întâlnire' în 1999. Cele două au câștigat trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare' , având un succes uriaș.

Cele două au fost prietene foarte bune la început, dar relația dintre ele s-a răcit și chiar nu mai vorbeau atunci când se vedeau la concerte. Andreea Antonescu a spus adevărul despre tot ce s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani.

Citește și: Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține:”Am renunțat la…”

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă…' Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și: Rita Mureșan a împlinit 49 de ani.Vedeta a petrecut fără fiicele sale

Citește și: Mirela Vaida a anunțat ce se va întâmpla cu emisiunea Acces Direct din ianuarie:„O să fim pe două posturi'

Andreea Antonescu: „Au început egourile noastre puternice”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au bucurat de un succes imens în urmă cu câțiva ani, dar relația lor a avut de suferit. Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, Andreea Antonescu a vorbit despre certurile cu blondina. Unul dintre cele mai mari scandaluri a fost în momentul în care tatăl Andreei Bălan, fondatorul trupei Andre a a fost acuzat de Andreea Antonescu că ar fi plecat cu banii câștigați de pe urma formației.

Chiar dacă cele două artiste nu și-au vorbit mult timp, componente trupei Andre s-au împăcat și acum au relație de prietenie. „Noi am fost prietene la început, dar eram prea orgolioase să recunoaștem, mai ales după trecerea timpului. Eu și Andreea stăteam și ne sfătuiam.(…) Cred că oboseala a fost de fapt cea care ne-a periclitat relația și astfel au început egourile noastre puternice.”, a spus Andreea Antonescu în emisiunea”În Oglindă” , potrivit Wowbiz.ro.

Andreea Antonescu, despre presupusele bătăi cu Andree Bălan

Parcursul trupei Andre a fost presărat atât de momente frumoase, cât și mai puțin frumoase. Andreea Antonescu a spus adevărul despre presupusele bătăi cu Andreea Bălan. „Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam una cu cealaltă deloc. (…)O bătaie propriu-zisă între noi nu a existat, acum zâmbesc, dar pe vremea aia era o tragedie.

Chestia asta cu bătaia, oarecum, s-a întâmplat, în sensul că, depinde care era mai supărată pe cealaltă și se așeza startegic pe scenă, în sincron și ne foloseam de sincron și de microfon totodată și ne loveam una pe cealaltă.Dacă eu eram supărată pe ea, mă puneam în partea ei stângă sau dreaptă și luam microfonul și îi dădeam. Și ea la fel, bineînțeles. Acum stăm și râdem amândouă.”, a povestit vedeta, potriviti sursei de mai sus.

Cum s-au împăcat Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Între cele două artiste au existat numeroase tensiuni, iar după destrămarea trupei Andre cele două nu și-au mai vorbit. Andreea Antonescu a povestit cum s-a împăcat cu nașa fiicei sale. Totul s-a schimbat când Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație, atunci când o năștea pe Clara. Când a auzit de drama fostei sale colege de trupă, șatena a mers imediat la spital.

După ce s-au văzut, fosta soție a lui George Burcea a sunat-o pe Andreea și i-a spus că vrea să refacă trupa Andre. „Mă sunase Andreea, era episodul când era însărcinată cu Clara și avea probleme de sănătate. Noi nu vorbiserăm până atunci și, pentru că eram șocată să pierd oameni din viața mea definitiv, nu am mai ținut cont de nimic, m-am dus la ea la spital.Mă sunase Andreea de pe patul de spital, de la Terapie Intensivă, și îmi zice că ar trebui să refacem trupa Andre”, a spus Andreea Antonescu, potrivit Libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter