Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an: „E foarte rău!”

Publicat pe

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an. Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Aceasta se bucură de o carieră de invidiat, dar și de un copil absolut superb, David. În ultima perioadă, s-a tot speculat că bruneta ar fi din nou însărcinată din cauza kilogramelor pe care le are în plus. Recent, ea a explicat că nu este vorba de un copil, ci doar s-a îngrășat 14 kilograme într-un an de zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Aceasta se bucură de un succes incredibil, dar și de armonie în casa ei. Diva are un copil absolut superb pe nume David, care îi este alături în fiecare moment. Recent, fanii au presupus că aceasta ar fi din nou însărcinată, însă ea a ținut să explice adevăratul motiv pentru care are burtică!

Aceasta a explicat faptul că doar s-a îngrășat 14 kilograme. Ea s-a filmat alături de fiul ei, David, în timp ce discutau despre problema kilogramelor în plus.

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că unul dintre foștii ei iubiți era însurat:”Mi s-au înmuiat picioarele”

Citește și: De ce nu a mers Andreea Mantea la Poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea:'M-au făcut să-l înțeleg'

Citește și: Cum a reacționat fiul Larisei Drăgulescu după ce a aflat că mama lui face videochat:„Nu am mai fi dus-o la fel de bine’

Citește și: Cum arată mama și sora Andreei Mantea.Asemănarea dintre ele este izbitoare

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme într-un an

Andreea Mantea a postat pe Instagram mai multe fotografii de la Revelion. Diva purta o rochie roșie, strâmtă, care îi scotea în evidență formele. Fanii și-au ridicat semne de întrebare și au crezut că vedeta este gravidă pentru a doua oară. Aceasta a explicat că doar s-a îngrășat 14 kilograme în anul 2021.

Andreea Mantea: E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar măcar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg într-un an…

David: Păi, nu mai mânca.

Andreea Mantea: Pe bune? El este aici să îmi ridice moralul. Nici tu nu mai mânca! El vorbea…', a fost dialogul dintre Andreea și fiul ei.

„Am aflat că sunt însărcinată din ziare'

Andreea Mantea susține că nu este însărcinată, ci că doar a luat câteva kilograme în plus. Cu atât mai mult, bruneta subliniază faptul că în ultimii doi ani s-a tot speculat că va aduce pe lume un copil, iar acest lucru pare să o deranjeze.

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt insarcinată de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată.', a spus ea.

Aceasta a menționat că dacă ar fi însărcinată, ea ar spune publicului său vestea cea mare, însă momentan nu este cazul.

„Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă.(…) De doi ani încoace, mă de doi ani…nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a adăugat diva.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter