Andreea Marin, momente de panică în trafic: „Mi-a spus medicul că pare un preinfarct”

Publicat pe

Andreea Marin a avut parte de momente de panică în trafic. Recent vindecată de COVID-19, a povestit în cadrul unui interviu că în urmă cu un an, a mai avut un moment în care s-a temut pentru sănătatea ei. Totul s-a petrecut în timp ce vedeta se afla la volan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un ani s-a făcut foarte rău în trafic, simptomele fiind de preinfarct. Din fericire, atunci când a ajuns la spital, medicii au liniștit-o pentru că nu era nimic grav.

Andreea Marin, momente de panică în trafic: „Mi-a spus medicul că pare un preinfarct'Andreea Marin, momente de panică în trafic: „Mi-a spus medicul că pare un preinfarct'

Andreea Marin a avut parte de momente de panică în trafic. Ce s-a întâmplat

Vedeta nu are probleme cu inima și, cel mai probabil, din cauza stresului și al programului încărcat de muncă, a suferit un atac de panică. De multe ori, el apare din senin și seamănă la manifestare cu o afecțiune cardiacă.

„Anul trecut mi s-a făcut rău la volan, eram într-o perioadă în care munceam luni-duminică, nu puteam să dorm și nu puteam să mă detașez.

Mi s-a făcut rău la volan, am sunat un medic, care mi-a zis că par a fi simptome de preinfarct și mi-a zis să mă așez pe dreapta că cheamă el SMURD-ul.

Slavă Domnului, nu fost preinfarct, dar am avut simptomele care duceau cu gândul la asta. (…) La spital mi s-a zis ca sunt burned out', a povestit vedeta la Teo Show.

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva:Niciun om întreg la minte…

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Citește și: Marian Drăgulescu, sub masca robotului la Masked Singer România

Citește și: Sora Alexandrei Dinu s-a măritat, în secret, cu un milionar

Andreea Marin s-a vindecat de COVID-19

Andreea Marin s-a vindecat de coronavirus și spune că a trecut relativ ușor prin boală, iar asta datorită faptului că s-a vaccinat anti-covid.

„Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa.

Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi.

Deși sunt cea mai vârstnică dintre colegi, am trecut mai ușor prin boală. Nici partenerul meu nu a scăpat de virus. A avut și fiica mea, dar nu acum, mai demult', a spus Andreea Marin, la Kanal D.

Vedeta a suferit de depresie

Deși pare greu de crezut, Andreea Marin, vedeta care cucerește de ani întregi pe toată lumea cu zâmbetul ei special, s-a confruntat în trecut cu depresia și a fost la un pas de sinucidere. „Zâna’ a suferit ani întregi din cauza anxietății, problemă peste care până la urmă a trecut cu ajutorul terapiei.

„Am luptat ani de zile cu depresia. De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună.

Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva.

Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și-am făcut întocmai’, declara Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter