Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. Ce s-a întâmplat cu ea, după ce a leșinat

Publicat pe

Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. Momente delicate pentru Andreea Tonciu la Survivor România 2022. Bruneta și-a îngrijorat din nou colegii din Republica Dominicană, dar și pe cei de acasă, după ce i s-a făcut iar rău. Faimoasa din echipa roșie a avut nevoie de ajutorul medicilor și a fost luată cu targa. Iată ce s-a întâmplat cu soția lui Daniel Niculescu, după ce a leșinat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. Survivor România 2022, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la PRO TV, adună în fiecare ediție mii de telespectatori în fața micilor ecrane. Aceștia au posibilitatea de a-și urmări preferații și de a-i susține în cursa pentru marele premiu. Seara trecută, pe 23 ianuarie, fanii Andreei Tonciu s-au îngrijorat, după ce Faimoasa s-a simțit rău din nou.

Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. Ce s-a întâmplat cu ea, după ce a leșinatAndreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. Ce s-a întâmplat cu ea, după ce a leșinat

Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. În ediția de duminică, 23 ianuarie 2022, Andreea Tonciu i-a îngrijorat pe toți colegii din Republica Dominicană. Faimoasa a avut nevoie din nou de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău. În plus, având în vedere că nu se putea ține pe picioare, ea a fost transportată cu targa. Văzând-o în această ipostază, mulți dintre susținătorii ei s-au neliniștit în privința sănătății sale.

Citește și: Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor:”Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să…”

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:”Ești nebun, ești pervers….”

Citește și: Mirabela Dauer, moment stânjenitor pe scenă, în fața unei săli pline:„Mi s-a rupt plicul cu bani'

Citește și: Cum a reacționat Alexandru Papadopol, după ce Ioana Ginghină i-a spus că se recăsătorește:„Mi se părea normal să îi spun eu'

Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022

Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. Se pare că problemele de sănătate se țin scai de Andreea Tonciu. Nici în cea mai recentă ediție de la Survivor 2022, difuzată aseară, pe 23 ianuarie, vedeta nu a scăpat de ele. Faimoasei i s-a făcut brusc rău și a stat pe bară la jocuri, pentru că nu era în stare să participe.

Andreea Tonciu nu a participat la jocurile ediției de duminică, 23 ianuarie, din cauză că a fost copleșită de o stare de rău. Concurenta de la Survivor România a avut nevoie de îngrijiri medicale și chiar a leșinat în brațele doctorilor, atunci când aceștia au venit să vadă ce s-a întâmplat, notează click.ro.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Tonciu de la Survivor, după ce a leșinat

Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. Doctorii din Republica Dominicană au luat imediat măsuri în ceea ce o privește pe Andreea Tonciu. Inițial, aceștia au încercat să afle cauza problemei de la Faimoasă, dar fără rezultat, pentru că soția lui Daniel Niculescu abia putea să vorbească, din cauză că se simțea rău. Ipostaza cu concurenta întinsă pe jos, înconjurată de medici, a stârnit panică atât în rândul colegilor, cât și în cel al telespectatorilor.

Ulterior, medicii au decis că cel mai bine e ca Andreea Tonciu să fie transportată la un spital pentru a i se face analize și pentru o supraveghere atentă. Concurenta de la Survivor 2022 a fost luată cu targa, pentru că nu se putea ține singură pe picioare. Faimoasa a fost dusă apoi la o unitate spitalicească cu ajutorul unei ambulanțe.

Gazda show-ului Survivor România, Daniel Pavel, a transmis că Andreea Tonciu nu va mai lua parte la jocurile din jungă, pentru o perioadă. Prezentatorul de la PRO TV a promis că îndată ce va reuși să afle noi informații despre starea ei de sănătate, coechipierii ei vor fi anunțați. Deocamdată, nu se cunoaște cauza problemei vedetei și nici ce diagnostic i-au pus doctorii.

Andreea Tonciu la Survivor 2022: „Eu de când sunt în acest concurs…'

Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. După ce a revenit în concurs, Andreea Tonciu a făcut primele declarații, cu ochii în lacrimi. Soția lui Daniel Niculescu a explicat că de când se află în Republica Dominicană nu ar fi dormit nicio noapte. Concurenta de la Survivor a spus că cel mai greu îi e noaptea, când ceilalți colegi dorm și ea nu poate. Conform spuselor ei, se gândește în permanență la cei de acasă.

„Eu de când sunt în acest concurs nu am dormit nicio noapte… Cel mai greu îmi este noaptea când ceilalți dorm și eu nu pot. Mă gândesc la fetița mea, la tot ce e acasă', a spus Andreea Tonciu la Survivor 2022.

Ce au avertizat-o medicii pe Andreea Tonciu, înainte de plecarea la Survivor

Andreea Tonciu, luată cu targa de medici, la Survivor 2022. Nu este pentru prima dată când Andreea Tonciu se simte rău la Survivor 2022. În ediția trecută, Faimoasei i s-a făcut brusc rău în timpul filmărilor. Spunea atunci că i s-a înfundat urechea și că simte că parcă i s-ar tăia respirația.

„Simt că mi se taie respirația. Mi s-a infundat urechea rău de tot', eplicat atunci Andreea Tonciu.

Înainte de a pleca la Survivor România 2022, Andreea Tonciu a mers la mai mulți medici, pentru diferite analize, în urma unei răceli. Vedeta povestea atunci că medicii au avertizat-o că s-ar putea alege cu o otită severă în timpul zborului către Republica Dominicană. Cu toate acestea, ea nu a renunțat la dorința ei de a participa în concurs.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter