Angela Similea revine în muzică la 76 de ani. Cum arată acum artista

Publicat pe

Pe 9 iulie, împlinește 76 de ani, însă Angela Similea nu doar că arată cu 20 de ani mai tânără, ci este și plină de energie. Artista se pregătește să revină în muzică la toamnă, dar, până atunci, își va aniversa ziua de naștere alături de fiul său și de familia acestuia, în America.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Veste bună pentru fanii care așteptau să o vadă în nou pe scenă – la toamnă, Angela Similea revine în muzică, urmând să intre în studioul de înregistrări al lui Ovidiu Komornyik. Până atunci însă, artista își va petrece vara alături de fiul său, Sorin Hilgen, și de nepoți, care i-au dus lipsa multă vreme din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Angela Similea va avea parte, anul acesta, de o aniversare deosebită, deoarece va împlini 76 de ani în America.

Angela Similea revine în muzică la 76 de ani. Cum arată acum artistaAngela Similea revine în muzică la 76 de ani. Cum arată acum artista

Angela Similea, din nou în studioul de înregistrări

Șlagărele ei nemuritoare și, alături de Corina Chiriac și Mirabela Dauer, Angela Similea are un loc binemeritat în Hall of Fame-ul muzicii ușoare românești. Dacă cele două colege ale sale de breaslă nu au renunțat la cântat, Angela Similea a fost mult mai low profile în ultimii ani, stând departe de lumina reflectoarelor. Iată însă că fanii artistei primesc acum o veste bună, deoarece, la toamnă, Angela Similea va intra din nou în studioul de înregistrări. Cel care a convins-o să revină în muzică este chiar colegul și prietenul ei Ovidiu Komornyik.

Citește și: Angela Similea și-a înregistrat numele la OSIM, la 75 de ani. Când a apărut ultima dată, pe scenă

Citește și: Elena Gheorghe, cea mai colorată apariție de la petrecerea VIVA!Ce rochie spectaculoasă a purtat

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și-a operat nasul. Cum simte după intervenție:„Mi-a fost frică să nu…’

Citește și: Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație:'Pentru bunăstarea copiilor noștri…'

'Angela pleacă în America la fiul ei, unde va sta toată vara. Cu piesele noi vom intra în studio abia la toamnă. Până atunci, să ne ajute Dumnezeu să vină vremuri mai bune și să fie bine', a declarat Ovidiu Komornyik, pentru FANATIK.

De altfel, Angela Similea, în vârstă de 75 de ani, a participat recent, după 6 ani de absență, la un proiect muzical inițiat de Ovidiu Komornyik. Artista a realizat și prima înregistrare alături de un grup de colegi de breaslă, printre care se află Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Monica Anghel și mulți alții. Aceștia au înregistrat un mesaj de pace emoționant prin intermediul piesei „Nu omorâți iubirea”.

Aniversare în familie, peste Ocean

După o pauză mult prea lungă în care nu și-a văzut familia, Angela Similea va pleca în America pentru a-și revedea fiul, nora și nepoții, și va aniversa acolo și împlinirea a 76 de ani. Unicul fiu al Angelei Similea, Sorin Hilgen, are 49 de ani și este rodul iubirii dintre ea și chitaristul Sorin Movileanu. Ulterior, Sorin a fost înfiat de omul de afaceri Jan Christian, cel de-al treilea soț al cântăreței.

Fiul artistei este stabilit în America, de mai bine de 20 de ani, alături de soția lui și de cei doi copii ai săi din mariajul cu Bianca Cristinoiu Jones. Școlit în elveția, Sorin Hilgen are o situație financiară bună, fiind angajat în divizia IT a unei companii de prestigiu.

Din cauza pandemiei, Angela Similea a stat departe doi ani de fiul ei și de nepoți, însă în luna martie Sorin i-a făcut mamei sale o surpriză emoționantă. Marea artistă, care i-a dus dorul în fiecare zi, și-a putut strânge, în sfârșit, băiatul în brațe. Sorin a venit în România, unde a și rămas o vreme, pentru a-și alina dorul unul de celălalt, după ce au fost despărțiți de un Ocean, dar și de pandemie.

Înainte de a primi vizita fiului ei, artista a postat un mesaj dureros pe contul de socializare, exprimându-și public sentimentele.

„Sper că sunteți sănătoși și atenți la tot ce înseamnă această pandemie! Vă mărturisesc că îmi este foarte dor de pace și de liniște, de plimbări prelungite, de întâlnirile cu prietenii… de fiul și de nepoții mei, la care nu am mai putut ajunge anul acesta’, a scris Angela Similea pe Facebook.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter