Anunțul făcut de Andreea Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint: „Am înțeles că de jos nu ai...”

Publicat pe

Andreea Bălan se bucură de mult succes din punct de vedere profesional, dar în viața sentimentală nu prea a avut noroc. Ea și Tiberiu Argint păreau să formeze un cuplu extrem de fericit, dar, spre surprinderea tututor, cele două vedete s-au despărțit. Cântăreața a decis spus adio partenerului său în mare secret.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Având în vedere că ruptura a apărut atunci când toată lumea se aștepta mai puțin mulți fani au fost șocați când au aflat că vedeta este, din nou, singură. Potrivit Cancan, Andreea și Tiberiu s-ar fi certat frecvent în ultima vreme, luând în cele din urmă decizia de a pune punct relației lor, care a durat ceva mai mult de un an. Surse apropiate celor doi au dezvăluit că bărbatul nu era nici dornic să-și oficializeze relația, ceea ce cântăreței nu i-a fi picat foarte bine.

Anunțul făcut de Andreea Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint: „Am înțeles că de jos nu ai...'Anunțul făcut de Andreea Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint: „Am înțeles că de jos nu ai...'

Anunțul făcut de Andreea Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint

Cel mai probabil, având în vedere faptul că nu a vorbit despre despărțirea de Tiberiu Argint, Andreea Bălan a decis să le dezvăluie fanilor, pe Instagram, cum a trecut peste momentele dificile din viață.

„Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus.

Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească.

Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur', a spus Andreea Bălan, despre greutățile din viață.

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea:„Pentru că…’

Citește și: Ce schimbări a făcut Andreea Bălan în carieră, de când a devenit mamă:„Selectez concertele, am alt preț’ / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express

Artista crede în legea atracție

Mai mult decât atât, ea spune că mereu a crezut în legea atracției. Andreea Bălan susține că în viață nu atragem mereu ce este bun pentru noi, dar acest fapt nu trebuie să ne doboare.

„Cred foarte mult în legea de atracție. (…) În proporție de 90%, tot ceea ce am manifestat în gândurile mele și am transmis în univers de-a lungul vieții, ulterior s-a materializat. Dacă o dorință nu s-a adeverit, înseamnă că nu am crezut suficient de mult în ea. La final, mi-am asumat răspunderea.

Totodată, atragem în viețile noastre ceea ce suntem în interior și nu ceea ce ne dorim. Dacă vrem ca lucrurile să se schimbe în exterior și să primim ceea ce ne dorim, trebuie să începem cu interiorul. Să ne aliniem mintea cu inima și să ne ascultăm instinctul, cel mai bun ghidaj în viață.

Iubirea de sine, acceptarea și recunoștință lucrurilor deja existente sunt ingredientele păcii interioare. Mă aflu pe un drum atât de liniștit, cum nu am fost niciodată, și sunt într-o continuă transformare și evoluție', a mai spus Andreea.

Care ar fi fost motivul despărțirii Andreei Bălan de Tiberiu Argint

Pe lângă neasumatul relației, sursele mai dezvăluie că Tiberiu nici nu a dorit să se apropie prea tare de fiicele Andreei, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani), din fosta relație cu actorul George Burcea

Se pare că bărbatul venea în vizită, nu le oferea fiicelor cântăreței multă afecțiune. Vedeta i-a reproșat partenerului său toate aceste lucruri, însă certurile din ultima perioadă au dus la o ruptură între cei doi.

Totul ar culminat cu momentul în care sora lui Tiberiu Argint, Sonia Argint, i-a luat un interviu lui George Burcea, așa că artista i-ar fi spus partenerului său să nu o mai viziteze. Situația a luat o turnură neașteptată, iar aceștia au decis să se despartă, mai precizează sursa menționată mai sus.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter