O mai ții minte pe Aylin Cadîr? E căsătorită de 10 ani și are doi copii superbi

Publicat pe

O mai ții minte pe Aylin Cadîr? A devenit cunoscută după ce a participat la show-ul „Alege ASIA', în 2002, și a avut succes în cadrul trupei Pops. Acum este mama a doi copii și are o căsnicie minunată cu soțul ei. Cei doi au sărbătorit recent 10 ani de la căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aylin Cadîr a devenit cunoscută în anul 2002, după ce a participat la show-ul „Alege ASIA', apoi succesul ei a crescut când făcea parte din trupa Pops. Acum are 35 de ani, doi copii și un soț iubitor. Cei doi au împlinit de curând 10 ani de căsnicie.

Chiar când făcea parte din trupa Pops și avea doar 17 ani, Aylin Cadîr și-a cunoscut soțul, pe avocatul Traian Paicu. Cei doi au împreună și doi băieți, Pavel și Amza, care i-au ocupat timpul lui Aylin pe timpul pandemiei.

Povestea dintre Aylin și soțul ei

Aylin Cadîr și soțul ei, Traian, sunt împreună de 18 ani, de când ea era în formația Pops. De curând au sărbătorit și 10 ani de căsnicie. La vremea căsătoriei, Aylin și Traian au avut parte de două cununii, una musulmană, cealaltă ortodoxă, iar petrecerea, unde au fost nu mai puțin de 350 de invitați, a durat trei zile și trei nopți. În 2015 a apărut pe lume primul lor copil, Pavel Ali, iar în 2017 cel de-al doilea băiețel, Amza Mitruț.

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!

Citește și: Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu:

Citește și: Țânțăreanu și-a făcut testamentul când a aflat că are cancer.

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor!

Am fost acum să sărbătorim 10 ani de căsnicie. Am avut o nuntă ca-n povești. Au fost trei zile și trei nopți de nuntă. În prima zi, am făcut o nuntă turcească, după tradițiile neamului meu. A doua zi, am făcut în curte, la Neptun, și seara petrecere la Cherhana. Petrecerea s-a întins și a treia zi. (…) Sunt cu Traian de mai mult timp decât am fost cu ai mei. Noi avem 18 ani împreună, ne-am cunoscut la un concert cu Pops, la casa de la mare de la Neptun. Era ziua mamei lui și ne-a chemat pe noi să cântăm, că era îndrăgostit de mine. De fiecare dată ne facem vacanțele acolo, la Neptun', a povestit Aylin Cadîr la emisiunea „La Măruță'.

Artista a mărturisit că fix în ziua aniversării lor s-au certat, însă, când s-a întors acasă, a găsit o surpriză ce a făcut-o imediat să îl ierte: „Culmea e că ne-am certat chiar acum, în ziua în care am împlinit 10 ani. Traian nu sărbătorește de obicei nimic, nici zile de naștere. De data asta, însă, eu am avut spectacol și, la întoarcere, am găsit un buchet exact ca buchetul meu de mireasă. L-am iertat imediat'.

Cum a fost pandemia pentru Aylin

Anul trecut, Aylin povestea că i-a fost greu atât ei, cât și copiilor să treacă prin starea de urgență, însă cei mici au acceptat și au înțeles că nu mai aveau voie să iasă în parc, să se întâlnească cu prietenii.

Cât despre cum a fost schimbată viața ei de pandemie, Aylin a spus că înainte de începerea stării de urgență începuse repetițiile la un text care i-a ținut mintea ocupată în acea perioadă și că ea și colegii ei se mutaseră în online pentru a putea repeta.

Înainte de începerea pandemiei, am început repetiţiile la un text care m-a făcut pentru prima dată după mult timp să nu mă mai pot gândi la altceva decât la el. Aşa că starea de urgenţă şi tot ce a însemnat ea ne-a făcut, pe mine şi pe colegii mei cu care joc în acest spectacol, să ne adaptăm şi să ne mutăm repetiţiile online şi, apoi, când situaţia s-a mai relaxat, să începem să repetăm şi fizic. Treaba asta m-a ţinut întreagă la minte atât profesional, cât şi social şi emoţional'. 

Aylin a spus că a mai ajutat-o și gândul că familia ei este unită și că sunt cu toții sănătoși: „Iar faptul că familia mea extinsă a fost şi este sănătoasă şi că am putut sta aproape unul de altul a făcut ca perioada de izolare să fie una foarte plăcută'.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter