Care este numele real al lui CRBL de la Survivor. Ce scrie în buletinul lui

Publicat pe

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. Are o carieră de succes, o familie extrem de frumoasă și o comunitate impresionantă de susținători. Însă, puțini știu cum îl cheamă, de fapt, pe artist în buletin. Iată care este numele său real.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. A făcut parte din trupa Simplu și a atras imediat simpatia publicului. Ulterior, cântărețul a fost implicat în mai multe proiecte de televiziune, iar acum este concurent la Survivor România, făcând parte din echipa Faimoșilor.

Care este numele real al lui CRBL de la Survivor. Ce scrie în buletinul luiCare este numele real al lui CRBL de la Survivor. Ce scrie în buletinul lui

Deși o țară întreagă îl cunoaște pe CRBL, puțini știu care este numele real al artistului. Iată cum îl cheamă, de fapt, în buletin.

Citește și: Ce frici are CRBL, la Survivor:'Mă sperie faptul că…'

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:’Ești nebun, ești pervers….’

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Ramona Gabor după ce Monica s-a întors în America.S-a împăcat cu Mr. Pink?

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Connect-R.Este implicată în afacerile artistului

Care este numele real al lui CRBL de la Survivor

CRBL este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Pe lângă faptul că este un cântăreț desăvârșit, a înființat și prima trupă de dans modern, în anul 1994.

Concurentul de la Survivor a atras imediat simpatia publicului, iar mii de persoane îl urmăresc pe rețelele de socializare. Însă, puțini știu care este numele real al artistului, dar și de la ce provine această poreclă.

Ei bine, numel real al lui CRBL de la Survivor este Eduard Mihail Andreianu. Porecla CRBL înseamnă Compun Rime Bine Legate și i-a venit această ideea în timp ce scria niște versuri.

„Eu dacă sunt pasionat de versuri, CRBL aşa a apărut, în timp ce făceam versuri. CRBL înseamnă: compun rime bine legate. Cam despre asta e vorba şi mi s-a părut foarte rezonant. Şi pentru că am capul mic am zis că mi se potriveşte acest nume', spunea artistul

Ce frici are CRBL la Survivor

CRBL a acceptat propunerea de a participa sezonul acesta la Survivor România. Înainte de a plecat în Republica Dominicană, artistul a spus care sunt cele mai mari frici.

„Mă sperie faptul că dragii mei și scumpi colegi nu înțeleg unde se duc. E o relaxare totală și un divertisment. Cred că sunt singurul care conștientizează și știe unde se duce, ținând cont că am mai făcut treaba asta. Puțin, dar am făcut-o.

Mă îngrijorează… nu mâncarea, nu confortul, patul chestii, mă sperie singurătatea. Este inamicul numărul unu pentru orice concurent. Singurătatea te pune să te gândești acasă și atunci ești pierdut.

Mă sperie ca nu cumva să mă accidentez’, a încheiat CRBL, înainte de plecarea la Survivor 2022.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter