De ce Delia poartă întotdeauna haine largi: „Nu este despre a fi pudică”

Publicat pe

De ce Delia poartă întotdeauna haine largi și nu abordează zona sexy. Delia este una dintre cele mai admirate vedete din România. Aceasta a reușit să își creeze o comunitate extrem de loială de fani datorită talentului său, dar și a aparițiilor pe care le are. Vedeta întotdeauna abordează un stil vestimentar ușor diferit, cu haine largi și nu este adepta zonei sexy. Iată care este motivul pentru care jurata iUmor poartă ținutele sale specifice!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Delia este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Aceasta a reușit să își creeze o imagine extrem de bună atât în mediul online, cât și la TV! Deși aparițiile sale sunt mereu extravagante, blondina nu poartă aproape niciodată haine mulate, păstrându-și stilul specific. Iată ce spune vedeta despre ținutele pe care le prezintă în fața publicului!

De ce Delia poartă întotdeauna haine largi: „Nu este despre a fi pudică'De ce Delia poartă întotdeauna haine largi: „Nu este despre a fi pudică'

Ea a recunoscut că hainele pe care le poartă pot fi considerate un scut de protecție. Vedeta vrea să fie privită ca un copil!

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil:

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:A fost o discuție…/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată

De ce Delia poartă întotdeauna haine largi și nu abordează zona sexy

Delia are un stil vestimentar foarte bine definit! Vedeta a menționat că este adepta hainelor largi deoarece astfel se simte extrem de protejată. Mai mult decât atât, ea nu exclude varianta de a fi îmbrăcată sexy, însă consideră că o va aborda atunci când va simți acest lucru.

„Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. Să faci o schimbare de imagine și efectiv schimbi măsurile hainelor. E după cum te simți. Pentru mine hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu', a spus ea în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

„Nu știu cu ce să mă mai acopăr'

Delia a explicat faptul că nu este adepta hainelor mulate din cauza rușinii față de alți oameni, ci pentru că trebuie să se simtă într-un control total atunci când iese pe stradă. Mai mult, ea a povestit că au existat ședințe foto în care nu s-a simțit deloc confortabil cu modul în care era îmbrăcată.

„Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu mă vezi nicăieri. Nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec, poate o s-mi treacă. Nu despre a fi pudică. E despre tampeniile care mi-au rămas în cap de când eram copil, probabil. La bază așa sunt. Eu trebuie să fiu în control total', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter