Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor: "A câștigat..."

Publicat pe

Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor. Chiar dacă Elena Chiriac nu a reușit să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, Faimoasa o să primească o sumă frumușică după participarea la Survivor. Iată cu câți bani se alege după competiția de la PRO TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor. Marți seară, 31 mai, a fost finala Survivor România, iar bătălia s-a dat între Alex Delea și Elena Chiriac. Războinicul a fost cel care a reușit să câștige premiul cel mare, dar și trofeul, după 20 de săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană.

Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor: "A câștigat..."Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor: "A câștigat..."

Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor. Ei bine, chiar dacă Faimoasa nu a reușit să câștige premiul de 100.000 de euro, o să primească o sumă frumușică pentru participarea la emisiune. Iată câți bani încasează vedeta după 20 de săptămâni petrecute în junglă.

Citește și: Ce ar face Elena Chiriac cu banii, dacă ar câștiga finala Survivor România:'Țintesc departe și am planuri mari'/ INTERVIU EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor:„Era o persoană cu care…’

Citește și: Sore Mihalache – Fără secrete despre marea dragoste

Citește și: Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți: „Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la…’. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIV

Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor

În marea finală difuzată aseară, concurentul de la Războinici a reușit să-i învingă pe ceilalți doi finaliști, Elena Chiriac și Ionuț Popa, și a triumfat. Alex Delea a plecat cu premiul de 100.000 de euro acasă, dar și cu trofeul.

Ei bine, chiar dacă Elena Chiriac nu a reușit să fie locul l, aceasta a încasat o sumă frumușică pentru participarea la competiția din Republica Dominicană. Mai exact, Faimoasa primea pentru o săptămână de concurs suma de 2.000 de euro, în schimb ce Delea primea doar 1.000 de euro.

Astfel, după 20 de săptămâni petrecute la Survivor România, Elena Chiriac s-a ales cu suma de 40.000 de euro, scrie Fanatik.

Cum am a reacționat Elena Chiriac, după ce a pierdut în fața lui Alex Delea

Chiar dacă a ajuns în marea finală, sportiva nu a reușit să câștige marele premiu. Imediat după ce a auzit verdictul, finalista l-a felicitat pe Războinic și chiar a precizat faptul că el merita cel mai mult să fie câștigătorul sezonului.

„A câștigat cel mai potrivit om care putea să câștige Survivor România. Vă spun din tot sufletul meu, a a transmis Elena Chiriac.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter