Catinca Roman, primele declarații despre tatăl fiicei sale, Calina: „Mi-a fost extrem de greu”

Publicat pe

Catinca Roman, despre experiența de mamă singură. Invitată la emisiunea online „În Oglindă', prezentată de Mihai Ghiță, fiica vitregă a lui Petre Roman a explicat modul în care a reușit să își crească singură copilul. Mai mult decât atât, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la tatăl Calinei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a avut parte de o viață extrem de complicată. Fata vitregă a lui Petre Roman are o relație specială cu fiica sa, Calina. Cele două sunt de nedespărțit deoarece Catinca a reușit să o crească de una singură pe tânără. Aceasta nu a primit niciun fel de ajutor de la bărbatul alături de care era atunci când a rămas însărcinată.

Calina a avut parte de o copilărie fără griji, deși a crescut doar sub supravegherea mamei. Catinca a luat rolul ambilor părinți în ceea ce privește educația și maturizarea fiicei sale.

Citește și: Oana și Catinca Roman, din nou la doctor cu mama lor.Cum se simte Mioara Roman

Citește și: Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după ce nu și-au vorbit un timp:”Avem temperamente foarte diferite”

Citește și: Cristina Ciobănașu și noul iubit și-au asumat relația.Ce fotografii a postat actrița

Citește și: Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Probabil că da, acum mă voi vaccina'

Catinca Roman, primele declarații despre tatăl fiicei sale

Catinca Roman a povestit despre modul în care a reușit să își crească de una singură fiica. Aceasta este mândră de educația pe care i-a oferit-o Calinei, însă recunoaște că i-a fost foarte greu să se descurce.

„Mi-a fost extrem de greu. Am avut puține persoane care să mă ajute, să mă sfătuiască. Ai mei erau prinși într-un vârtej de evenimente. Îmi gestionam cu greu emoțiile, faptul că corpul meu s-a transfromat, mi-a fost foarte greu', a spus ea.

Cu atât mai mult, aceasta a dezvăluit câteva informații referitoare la copilăria Calinei. Se pare că tânăra a fost un copil cuminte, însă a avut o perioadă de rebeliune în timpul adolescenței. La acel moment, Catinca a încercat să înțeleagă stările fiicei sale și să se adapteze după ele.

„Calina a fost un copil foarte ușor de crescut, astfel nu știu ce m-aș fi făcut. A avut momentul ei de rebeliune, la adolescență, când, cu toate că mă pregătisem, citiem, mă sfătuisem, tot mi-a fost greu, poate tocmai din cauza fatptului că eram o mamă singură, să îi înțeleg lupta ei pentru câștigarea independenței', a spus aceasta.

S-a îngrijorat pentru Calina

Catinca a mărturisit că a existat un moment în adolescența fiicei sale în care s-a simțit cu adevărat îngrijorată. Este vorba despre perioada de trecere de la copilărie la adolescență, când cei mai mulți tineri doresc libertate și independență.

„Am trecut prin foarte multe stări, în afara de îngrijorările normale pentru un adolescent. Cred că faptul că ș-a făcut terapia ei și mi-a întors spatele la un moment dat, deși îmi dădeam că face parte din procesul maturizării, m-a speriat foarte tare ', a mai adăugat ea.

Catinca Roman, dezvăluiri despre tatăl Calinei

Catinca Roman a vorbit pe scurt și despre tatăl fiicei sale. Aceasta recunoaște că dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai alege să fie o mamă singură. Simte că fetei sale i-a lipsit prezența tatălui, iar acest lucru o copleșește cu adevărat.

„Are nevoie (n. red. de tatăl ei). Nu sunt sigură că aș mai alege să fiu mamă singură. Mi se pare foarte complicat. Ca mamă singură este foarte greu să faci toate lucrurile astea, dacă nu imposibil', a mai spus fiica vitregă a lui Petre Roman.

Calina nu o să aibă parte de sprijinul tatălui

Catinca a mărturisit faptul că a încercat să îl contacteze de multe ori pe tatăl Calinei. Aceasta a atras atenția asupra faptului că prezența masculină este foarte importantă în creșterea unui copil. Toate încercările sale au fost în zadar, deoarece bărbatul care a lăsat-o însărcinată nu a răspuns cererilor vedetei. Mai mult, Catinca Roman susține că a avut o discuție cu fiica sa în care i-a explicat de ce nu poate primi sprijinul tatălui său.

„Da, de multe ori și am abandonat lupta acum un an. În toți ani aceștia am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună. Este importantă prezența masculină în viața unei fete. Am avut o discuție cu Calina, ea a crescut ș a înțeles foarte multe lucruri, și-a dat seama că asta este situația și nu o să aibă parte de spijinul lui', a declarat aceasta.

Catinca Roman, despre relațiile cu bărbați mai tineri decât ea

Aceasta a avut de-a lungul timpului relații cu bărbați mult mai tineri decât ea. Diva susține că aceștia o aleg și că nici ea nu a înțeles până în acest moment motivul real. Tinde să creadă că este vorba de teama sa față de mentalitatea bărbaților de vârsta ei sau mai mari.

„De cele mai multe ori mă aleg ei pe mine. De ce? Și eu m-a întrebat. Am avut și parteneri de vârsta mea sau mai mari. Cred că bărbații de vârsta meu au un anumit gen de mentalitate, aceea de care fug eu și nu îmi place. Aștept să treacă. Să se ducă generația noastră și să vină una mai tânără', a mărturisit Catinca Roman.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter