Ce au găsit concurenții de la Survivor în bagaje, când au ajuns în Republica Dominicană

Publicat pe

Ce au găsit concurenții de la Survivor în bagaje. În fiecare duminică, luni și marți, Survivor România 2022 este urmărit de mii de telespectatori din toată țara. Publicul a făcut deja cunoștință cu Faimoșii și Războinicii, iar mulți dintre fanii show-ului și-au ales preferații. Deși emisiunea se laudă cu mii de admiratori, nu mulți știu ce au găsit concurenții în bagaje. Iată unde au fost cazați, de fapt, participanții în prima noapte!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Ce au găsit concurenții de la Survivor în bagaje. Survivor România 2022 se află în topul preferințelor publicului din țara noastră. Timp de trei zile, emisiunea este urmărită de o mulțime de oameni, dovadă că are mare priză la public. Cu toții sunt curioși să urmărească parcursul concurenților, iar la final să afle câștigătorul.

Ce au găsit concurenții de la Survivor în bagaje, când au ajuns în Republica DominicanăCe au găsit concurenții de la Survivor în bagaje, când au ajuns în Republica Dominicană

Ce au găsit concurenții de la Survivor în bagaje. La fel ca în sezoanele anterioare, și în acest an, Survivor România se filmează în Republica Dominicană. Faimoșii și Războinicii au ajuns deja de câteva zile și au început lupta pentru marele premiu. Odată ajunși la destinație, fiecare concurent a primit un fel de ghiozdan surpriză, în care se ascundeau diferite lucruri necesare.

Citește și: De ce a nominalizat-o Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera la Survivor:”Îmi doresc să…”

Citește și: Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor.Imagini incendiare cu Faimoasele

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe i-a arătat mesajele de la Corina Caciuc, înainte de despărțirea definitivă:„Îl învăța cum să divorțeze'

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, împreună pe aceeași scenă!Dialog spumos, după ce actorul a filmat scene de dragoste cu altă femeie

Ce au găsit concurenții de la Survivor în bagaje, când au ajuns în Republica Dominicană

Ce au găsit concurenții de la Survivor în bagaje. Potrivit ciao.ro, după ce Faimoșii și Războinicii au aterizat în Republica Dominicană, fiecare participant a primit câte un ghiozdan. În ciuda așteptărilor, aceștia nu au găsit prea multe lucruri în el. În fiecare rucsac se găsea periuță de dinți, pastă, lamă de ras, o butelcuță pentru apă și bandana roșie sau albastră, în funcție de culoarea echipei din care fac parte concurenții.

Însă, în prima noapte, concurenții de la Survivor România 2022 au avut parte de o surpriză cu adevărat plăcută. Faimoșii și Războinicii au fost cazați într-o super locație, după ce au ajuns în Dominicană. Acolo, participanții au avut ocazia de a comanda tot ce-și doresc, polotindu-și foamea cu cele mai mari delicatese.

În plus, locația în care au fost cazați participanții de la Survivor a avut și o priveliște ca-n basme. Faimoșii și Războinicii s-au delectat cu preparate tradiționale, iar voia bună nu a lipsit. Organizatorii le-au făcut această surpriză pentru a-și încărca bateriile, înainte să plece pe insula în care mănâncă aproape doar nucă de cocos și orez și dorm sub cerul liber.

Xonia și Roxana Ciuhulescu au fost eliminate de la Survivor

Ce au găsit concurenții de la Survivor în bagaje. Până acum, două vedete au fost eliminate de la Survivor România 2022. E vorba desapre Xonia și Roxana Ciuhulescu. Cea din urmă a părăsit competiția din cauze medicale. După ce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, medicul i-a recomandat să părăsească show-ul de la PRO TV.

Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar, pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor România 2022 se oprește în această seară, acum și aici, este mesajul transmis de Daniel Pavel, în consiliul de nominalizare, potrivit cancan.ro.

sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter