Ce părere are Andreea Esca despre iubitul fiicei sale: „Mario Fresh este...”

Publicat pe

Ce părere are Andreea Esca despre iubitul fiicei sale. Recent, vedeta ProTV a fost invitată la podcastul actorului Marius Manole. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei, dar și despre cea a Alexiei. Mai mult, prezentatoarea știrilor ProTV l-a caracterizat în câteva cuvinte pe Mario, iubitul fiicei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România. Aceasta se poate bucura de o carieră de invidiat în lumea televiziunii, dar și de o familie iubitoare, ce o susține necondiționat. Vedeta ProTV a fost invitată recent la podcastul actorului Marius Manole, unde a dezvăluit părerea ei sinceră despre Mario Fresh.

Deși în ultima perioadă lucrurile nu au fost tocmai roz între Alexia și Mario, Andreea Esca și-a spus părerea sinceră! Nu a ascuns nimic și a reușit să îl descrie pe cântăreț în câteva cuvinte.

Citește și: Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:”Situația a fost absolut penibilă”

Citește și: Andreea Esca, dezvăluiri despre soțul ei, după 21 de ani de căsnicie:”Cel mai romantic este faptul că…”

Citește și: Ce a făcut afaceristul Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accidentul aviatic

Citește și: Cine va moșteni averea colosală a lui Dan Petrescu, după ce au murit și soția cu fiul lui

Ce părere are Andreea Esca despre iubitul fiicei sale

Andreea Esca a dezvăluit părerea sa sinceră despre Mario Fresh. Deși cuplul are câteva probleme în ultima perioadă, prezentatoarea știrilor ProTV a avut de spus doar cuvinte de laudă la adresa cântărețului. Aceasta îl consideră pe Mario un băiat ambițios, drăguț și talentat.

„Mario Fresh este ambițios, drăguț și… talentat', a spus ea.

Când a fost întrebată dacă se aștepta ca fiica sa să aibă o relație cu Mario, vedeta ProTV a reușit să omită răspunsul, fără să deranjeze moderatorul podcastului.

 „Dintre Mario și Fresh?! Da! Părea fresh'., a spus Esca atunci când a fost întrebată dacă se aștepta la această relație.

Moderatorul a observat imediat că Andreea Esca a reușit să întoarcă situația în favoarea ei și a spus: „Dar ce frumos. Ați văzut oameni buni cum se ocolește o întrebare?', a fost reacția actorului.

Esca, despre fiica ei: „E foarte muncitoare'

Vedeta de la ProTV a spus câteva cuvinte inclusiv despre fiica ei. Andreea Esca susține că Alexia este o persoană foarte muncitoare, timidă și ambițioasă.

„Alexia este amuzantă, timidă și muncitoare. E foarte muncitoare. Prea mult pentru vârsta ei. Dacă eu zic că e prea mult înseamnă că e foarte mult', a spus vedeta.

Sursă foto: Facebook, Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter