Ce schimbări vrea să facă Prințul Charles la Palatul Buckingham după ce va deveni rege. Elisabeta a II-a e nemulțumită

Publicat pe

Prințul Charles are de gând să facă schimbări la Palatul Buckingham după ce va deveni rege… Intențiile viitorului moștenitor al tronului nu sunt însă pe placul mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primul în linie directă la tronul Marii Britanii, Prințul Charles și propus să aducă unele schimbări la Palatul Buckingham după ce va deveni rege, atunci când mama lui, Regina Elisabeta a II-a, va înceta din viață. Cel puțin teoretic, deoarece nu o dată s-a speculat că moștenitorul de drept al tronului ar putea renunța în favoarea fiului său William, plan care, de altfel, ar mulțumi-o și pe Elisabeta a II-a.

Și cum multe dintre sarcinile ei au fost deja preluate de nepotul cel mare și soția lui, Kate Middleton, acest zvon are parfum de credibilitate. Totuși, în acest moment, Charles are deja propria agendă în ceea ce privește viitorul la Buckingham. Iată ce și-a propus moștenitorul tronului după ce-și va intra în atribuții.

Prințul Charles vrea să deschidă Palatul Buckingham pentru public

În momentul în care va deveni rege, Prințul Charles va face unele schimbări majore la Palatul Buckingham, iar cele mai importante au legătură cu modificarea spațiului locativ, notează mirror.co.uk. Prințul de Wales are de gând să deschidă întreg Palatul Buckingham pentru public (acum este deschis doar o parte și numai când Regina se află în vacanță), dar şi Balmoral, reşedinţa din Scoţia a mamei sale. De asemenea, Charles dorește și ca Prinţul William şi Kate Middleton să se mute din Palatul Kensington la Castelul Windsor. Deși, se pare, Ducii de Cambridge au îmbrățișat ideea lui Charles, Elisabeta a II-a nu este mulțumită de planurile fiului ei, menționează sursa citată.

Citește și: Prințul Harry îl critică pe Prințul Charles pentru felul în care l-a crescut: „Tata m-a tratat…”

Citește și: Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana. Și Meghan e milionară!

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață'

Citește și: Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute: „M-am panicat foarte tare!”

Citește și: Michelle și Barack Obama au împlinit 29 de ani de căsnicie!S-au întrecut în declarații de dragoste!

Chiar dacă în ultima vreme a locuit la Windsor, Buckingham este reședința de suflet a Reginei. Suverana a acceptat să deschidă pentru public o parte a palatului, în perioada în care ea nu se află acolo, însă este vorba doar despre camerele unde au loc întâlniri oficiale, sala Tronului, coridoarele de la parter și grădinile.

Regina se opune dorinței fiului ei

Se spune că Regina este împotriva viziunii fiului ei de a transforma Palatul Buckingham într-un muzeu pe tot parcursul anului, ea dorind ca acesta să rămână reședința de familie. În acest moment, Palatul Buckingham este utilizat ca reședință regală funcțională, găzduind birourile Reginei printre cele 775 de camere ale sale, precum și 52 de camere regale și de oaspeți, 188 de dormitoare pentru personal, 92 de birouri și 78 de băi.

Prințul Charles dorește însă să reducă semnificativ spaţiul de locuit, pentru a permite accesul publicului, și a decis să păstreze doar un apartament pentru el şi Camilla, care deocamdată îşi împart timpul între Clarence House, din Londra, şi Highgrove, din Gloucestershire.

„Toată lumea e de acord că nu are sens să ai atâtea proprietăți, dar nu le poţi înstrăina pe toate, pentru că, atunci când Prințul George și ceilalți copii ai familiei vor creşte, vor avea şi ei nevoie de un spaţiu al lor”, a declarat o sursă.

Conform noii viziuni a Prințului Charles, Prinţesele Beatrice şi Eugenie deja nu-și vor mai găsi locul aici.Cât despre Prințul Edward și Princess Anne, aceștia au deja locul lor în Bagshot Park, la Windsor, și Gatcombe Park, în Gloucestershire.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter