Ce spune Anca Dumitra din „Las Fierbinți” despre căsătorie și copii: „E o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri” / EXCLUSIV

Publicat pe

Anca Dumitra este una dintre cele mai iubite actrițe din serialul „Las Fierbinți'. Rolul Geaninei a făcut-o celebră în toată țara, iar telespectatorii Pro TV se bucură mereu când o văd pe micile ecrane. Cu toate că are mii de fani, puțini o cunosc în spatele „cortinei'. Îndrăgita artistă ne-a oferit un interviu special în revista VIVA! de decembrie în care ne-a povestit ce crede despre relații și despre venirea pe lume a unui copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai ai timp și pentru viața personală? Există un bărbat în viața ta? Adică… iubești, ești îndrăgostită?

Viața profesională a acaparat puțin și viața personală. Mai greu cu viața personală, sunt perioade și perioade. Acum s-a dovedit a fi extrem de aglomerată profesional și aștept vacanța.

Ce spune Anca Dumitra din „Las Fierbinți' despre căsătorie și copii: „E o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri' / EXCLUSIVCe spune Anca Dumitra din „Las Fierbinți' despre căsătorie și copii: „E o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri' / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan îi acordă divorțul lui Laurențiu Reghecampf, cu o condiție:„Trebuie să…'

Citește și: Șeicul Dubaiului îi va plăti fostei soții 650 de milioane de euro, după divorț.Ce se întâmplă cu cei doi copii

Citește și: Anamaria Prodan, acuzații grave către Reghe:„Dacă nu era mama, acum stăteam în stradă'

Citește și: Motivul de scandal dintre Lavinia Pîrva și mama ei:„Măi, fetițo, tu ai o problemă'

Ce spune Anca Dumitra din „Las Fierbinți' despre căsătorie și copii

Ce înseamnă „bărbatul perfect în viziunea ta?

Nu cred că există un bărbat perfect. Nu aș putea pretinde vreodată perfecțiunea, pentru că nici eu nu sunt așa. Dar ce știu cu siguranță este că îmi place foarte mult să văd un om bun și cinstit. Sunt convinsă că aceste calități mi-aș dori să se regăsească și în acest bărbat perfect, dacă îl putem numi așa.

Ce nu ai accepta niciodată într-o relație de dragul de a avea o relație?

Sunt multe aspecte pe care nu le-aș accepta, dar, în principal, singurătatea în doi nu e cel mai de dorit lucru într-o relație. Când te apropii de marginea terenului, încât să te simți singur în doi, mai bine îți vezi singur de drum. E cel mai onest și bun lucru pe care îl poți face.

Anca Dumitra, despre mesajele primite de la admiratori

Sunt sigură că ai foarte mulți admiratori care te abordează în cele mai diverse feluri. Mai bine ne-ai povesti tu câteva astfel de întâmplări care ți-au rămas în minte…

Nu sunt ceva evenimente speciale, comice sau dramatice. Se adresează în mod firesc cu un „bună sau dacă putem vorbi. Sunt și te miri ce alte mesaje, pe care nici măcar nu le deschid, nu mă interesează. Însă în general se adresează drăguț.

Scuză-mă că-ți spun și eu, dar ești la vârsta la care încep întrebările: „Când te măriți? și „Când faci un copil?. Te lovești deja de ele? Cum reacționezi la astfel de „atacuri?

Nu sunt atacuri sau nu le văd eu așa, chiar și cu ghilimelele de rigoare. Sunt întrebări firești, căci e o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri și nu e ca și cum poți să le programezi. Mă lovesc de ele, dar cam tuturor le spun că, atunci când o să fie, se va ști, cu siguranță, pentru că nu prea ai cum să păcălești cu astfel de lucruri.

Ești genul de femeie pentru care primează cariera sau consideri că, la momentul potrivit, vei face loc în viața ta și unei familii și că familia va deveni prioritară?

Nu sunt vreo femeie de carieră și nu aș putea vreodată alege. Până acum, nu s-a desăvârșit și latura asta personală, dar nu pentru că nu mi-aș fi dorit sau pentru că aș fi fost atentă exclusiv la latura profesională, ci în felul acesta s-au conturat lucrurile până în momentul de față. Nu știu cum va fi de acum înainte. Și eu sunt foarte curioasă.

Ce sfat prețios a primit Anca Dumitra de la părinții ei

Am văzut că, pe moment, te bucuri de compania nepoatei tale. Cam cât de mult o răsfeți?

Pe cât de mult o iubesc, pe atât de mult o răsfăț, doar că programul nu ne permite să facem asta chiar atât de des. Mai am nepoate, doar că nu sunt în țară. Le-aș răsfăța și pe ele la fel de mult dacă ar fi aici.

Crezi că un copil se programează sau trebuie lăsat să vină pe lume atunci când consideră Cel de Sus? Adică ți-ai pus vreodată targeturi de vârstă în privința asta?

Nu mi-am pus niciodată un target în acest sens. Cred cu tărie că lucrurile vin atunci când trebuie.

Care sunt sfaturile primite de la părinții tăi care ți s-au întipărit în minte, atât în ceea ce privește viața profesională, cât și cea personală? Și pe care, poate, le-ai da și tu mai departe copiilor tăi.

Să fiu un om bun și să-mi văd de treaba mea. Mi se pare cel mai bun sfat pe care l-am primit.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Instagram, PR

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter