Ce studii are, de fapt, Denise Rifai: „Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă”

Publicat pe

Ce studii are, de fapt, Denise Rifai. Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România. Cu toate acestea, ea nu a absolvit Facultatea de Jurnalism, însă a intrat în această lume și s-a potrivit de minune. Mai mult decât atât, tatăl ei nu a fost niciodată de acord cu această alegere!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai este una dintre cele mai admirate prezentatoare TV din România. Aceasta și-a început cariera acum mulți ani, chiar dacă studiile nu erau în această arie. Vedeta de la Kanal D a terminat o facultate care nu are nici cea mai mică legătură cu presa. Iată ce studii are, de fapt, dar și cum au reacționat părinții ei când a început acest drum.

Ce studii are, de fapt, Denise Rifai: „Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă'Ce studii are, de fapt, Denise Rifai: „Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă'

Aceasta, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, a vorbit despre profesia pe care trebuia să o urmeze. Tatăl ei nu a fost deloc de acord cu drumul pe care fiica lui l-a urmat în viață.

Citește și: Denise Rifai, despre relația pe care o are cu tatăl ei:’Este cel mai bun antrenor al meu’

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…/ EXCLUSIV

Citește și: Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu:Adio, prietene cu care am copilărit!

Citește și: Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski.Transformarea președintelui Ucrainei în 40 de zile

Ce studii are, de fapt, Denise Rifai

Ce studii are, de fapt, Denise Rifai. Denise Rifai a recunoscut faptul că drumul său în viață nu avea nicio legătură cu jurnalismul. Aceasta și-a dorit foarte mult să devină specialist în islam în România, însă profesorul său de pregătire a renunțat, iar ea a aplicat la ASE. Astfel, deși profesează în domeniul presei, la bază este economist.

„Mi-a plăcut școala! Eu trebuie să fiu lider, numărul 1. Cei mai frumoși ani au fost pentru mine anii de școală şi de liceu. Învăţam bine, da! În facultate am avut niște emoții. Îmi doream să devin specialist în zona de parte islamică aici în România, fapt pentru care doream să fac arabă ca specializare.În anul pregătitor am făcut o schimbare uriașă. Profesorul care trebuia să mă pregătească a trebuit să renunțe și am dat la ASE', a declarat ea pentru podcastul lui Damian Drăghici.

Tatăl ei nu a fost deloc de acord

Cu toate că a avut un real succes și a muncit extrem de mult, tatăl acesteia nu a fost niciodată de acord cu meseria pe care fata sa a urmat-o. Acesta s-a supărat foarte tare când a aflat că Denise Rifai a ales lumea showbizului.

„Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter