Ce tarif are Carmen Harra ca să ghicească viitorul: „La mine venea Jennifer Lopez”

Publicat pe

Ce tarif are Carmen Harra ca să citească viitorul. Toată o lumea o știe pe Carmen Harra. Clarvăzătoarea a ajuns cunoscută chiar și peste Ocean prin prisma previziunilor sale. I-au trecut pragul atât vedete autohtone, cât și internaționale, iar acum se bucură de o avere uriașă. Iată ce tarif are vedeta ca să citească viitorul! Te așteptai la o asemenea sumă?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce tarif are Carmen Harra ca să citească viitorul. Carmen Harra, pe numele ei real Carmen Mureşan, are parte de faimă pe aproape întreg mapamondul. Previziunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului le-au atras oamenilor curiozitatea și au început să apeleze la ea pentru diferite situații.

Ce tarif are Carmen Harra ca să ghicească viitorul: „La mine venea Jennifer Lopez'Ce tarif are Carmen Harra ca să ghicească viitorul: „La mine venea Jennifer Lopez'

Astfel, chiar dacă nu mai locuiește de mulți ani în România, oamenii de la noi din țară au continuat să țină legătura cu ea. Carmen Harra discută cu aceștia, dar și cu persoane din alte țări, pe rețelele de socializare. În schimbul previziunilor sale, ea îi „taxează' printr-un tarif.

Citește și: Cine este Carmen Harra.Cum a ajuns din cântăreață clarvăzătoare

Citește și: Alina Radi a fost gravidă cu Nick Rădoi:„Am pierdut sarcina'

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august.Au îmbrăcat deja rochia de mireasă și costumul de ginere

Citește și: Christina Applegate, alias Kelly Bundy, diagnosticată cu scleroză multiplă.Anunțul sfâșietor al actriței

Ce tarif are Carmen Harra ca să ghicească viitorul

Ce tarif cere Carmen Harra ca să citească viitorul. Clarvăzătoarea stabilită în Statele Unite ale Americii a făcut o reală „afacere' din previziunile ei. Carmen Harra încasează bani frumoși de la cei care îi cer sfaturile. Mai exact, dacă vrei să-ți citească viitorul, trebuie să scoți din portofel între 400 și 600 de lei. Asta înseamnă mai bine de 100 de lei, atenție, pe oră. Așadar, nu e de mirare că vedeta duce o viață ca în paradis.

În urmă cu ceva timp, Carmen Harra declara că au apelat la ea chiar și cei mai cunoscuți oameni de pe Glob. Printre aceștia se numără chiar și celebra Jennifer Lopez.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri', a spus Carmen Harra la Antena Stars, în trecut.

Clarvăzătoarea încasează bani și din drepturile de autor

Ce tarif are Carmen Harra ca să citească viitorul. Pe lângă banii încasați din previziuni, conturile lui Carmen Harra cresc și din drepturile de autor. Vedeta mărturisea în urmă cu câțiva ani că prin cărțile publicate a primit sute de mii de dolari.

„Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri de foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani', mai continua ea.

Carmen Harra a fost mai întâi cântăreață

Dacă acum e cunoscută drept clarvăzătoare, puțini știu că vedeta Carmen Harra a fost mai întâi cântăreață. Aceasta a devenit celebră în 1980 datorită trupei Trio Expres, ce a preluat piesele artiștilor de la Modern Talking. Ea se prezenta pe atunci publicului cu numele de Carmen Mureșan și era liderul formației.

În același timp, puțină lume știe că vizionara este nepoata marelui Octavian Goga. Carmen Harra s-a născut în anul 1955.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter