Cum arată gemenii cuplului Alina - Ilan Laufer. La 6 luni, le-au organizat o petrecere, dar nu fac botez

Publicat pe

Alina Laufer a trecut prin clipe grele în urmă cu doar câteva luni, atunci când gemenii ei au venit pe lume. Vedeta a avut o sarcină complicată și micuții au fost născuți prematur. Cum totul e bine când se termină cu bine, micuții au acum aproape 6 luni, sunt sănătoși, iar mama lor deja se gândește la un alt copil!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gemenii Alinei Laufer s-au dezvoltat foarte bine și nici că au mai avut probleme, de când au ieșit din spital! Deși au fost născuți prematur, cu săptămâni bune înainte de termen, Davina și Nathaniel au acum aproape 6 luni și sunt o mare bucurie pentru părinții lor, Ilan și Alina Laufer. Mai mult decât atât, chiar dacă pe moment experiența nașterii premature a fost una grea pentru Alina Laufer, vedeta admite acum că au existat și aspecte pozitive.

Citește și: Reuniune de familie… extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți: cum a decurs întâlnirea

Citește și: Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii. De ce au luat această decizie

Citește și: Cum arată gemenii cuplului Alina – Ilan Laufer, la cinci luni: „E foarte greu cu doi copii mici”

În spital, a cunoscut mai multe mămici de bebeluși născuți prematur și a păstrat legătura cu ele. Au devenit prietene foarte bune, au un grup pe rețelele de socializare unde vorbesc constant și unde mai puneți că gemenii Alinei Laufer au avut o petrecere cu toți bebelușii născuți în aceeași perioadă. Alina Laufer și-a propus să continue întâlnirile cu mămicile aflate în aceeași situație.

Cum arată gemenii cuplului Alina - Ilan Laufer. La 6 luni, le-au organizat o petrecere, dar nu fac botezCum arată gemenii cuplului Alina - Ilan Laufer. La 6 luni, le-au organizat o petrecere, dar nu fac botez

Gemenii Alinei Laufer au avut prima petrecere

Weekendul trecut am decis să facem la noi în curte o reuniune între prieteni. Ca să respectăm regulile am decis că cel mai bine este să facem asta în aer liber. Întrucât eu sunt în contact cu un grup de mămici de la Maternitatea Giuleşti cu care am petrecut tot acel timp cât am stat internată,  am stat în acelaşi salon. Am invitat una dintre mămici, care a fost chiar colega mea de lângă pat, şi a venit împreună cu băieţelul ei, ca să putem face o mică reuniune între aceşti prematuri supravieţuitori care ne luminează zilele.  Eu şi Ilan ne-am organizat destul de bine.

El a făcut specialitatea casei şi anume nişte cheeseburgeri minunaţi. Eu m-am ocupat mai mult de invitaţi. Am avut noroc că mama mea a venit la noi în vizită şi a putut să ne facă cel mai bun desert din lume, specialitatea casei noastre, un brownie delicios, o negresă minunată pe care o mâncam inclusiv cu fetele în spital. Mama îmi trimitea tot timpul negresă şi toată lumea se aduna la mine în salon că se ştia deja.

Cei mici au intrat în piscină, au înotat, am petrecut  timp frumos între prieteni şi ne-am gândit că o dată la ceva vreme să ne întâlnim şi să îi pozăm în aceeaşi ipostază ca să facem aşa o comparaţie şi să îi vedem cât de mult au crescut', a declarat Alina Laufer, pentru Click.ro.

Alina și Ilan Laufer au devenit părinți după 8 ani de încercări

Gemenii Alinei Laufer sunt o mare bucurie pentru părinți și o minune. Alina și Ilan Laufer s-au chinuit ani de zile să devină părinți și indiferent de tratamentele la care apelau, acest lucru părea că nu se mai întâmplă. Cei doi au apelat chiar și la inseminarea artificială și iată că astfel au apărut în viețile lor Davina și Nathaniel, gemenii Alinei Laufer.

Micuții s-au născut la doar 30 de săptămâni și au stat foarte mult timp în spital. Acum sunt bine și au crescut armonios, iar părinții lor se gândesc deja la faptul că ar mai vrea cel puțin un frățior sau o surioară pentru ei!

Sursa FOTO: Facebook & Click!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter