Celia, noi probleme în sarcină. Poate să nască prematur: "Am făcut o intervenție pe viu"

Publicat pe

Celia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața este însărcinată în șapte luni șu jumătate, dar în ultima perioadă se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta a declarat că aceste complicații i-ar putea provoca o naștere înainte de termen.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost diagnosticată cu COVID-19 de două ori, artista trece din nou prin momente dificile. Celia se teme ca nu cumva să nască prematur. Cântăreața și-a dorit foarte mult să devină mamă a doua oară, după ce în urmă cu câțiva ani a pierdut o sarcină și a suferit extrem de mult.

Celia, noi probleme în sarcină. Poate să nască prematur: "Am făcut o intervenție pe viu"Celia, noi probleme în sarcină. Poate să nască prematur: "Am făcut o intervenție pe viu"

În urmă cu opt ani, Celia s-a mutat cu Australia pentru a fi alături de soțul ei, Ardeli Ancuța. Ulterior, cei doi s-au întors în România, iar peste câteva luni vor deveni părinți pentru a doua oară. Celia și Ardeli au împreună un băiețel minunat. În urmă cu câțiva ani, cei doi au trecut prin momente cumplite după ce artista a pierdut o sarcină.

Citește și: Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19:”Stresul a fost foarte mare”

Citește și: Celia a dezvăluit sexul bebelușului.Va avea fetiță sau băiețel?

Citește și: Pamela Anderson divorțează a cincea oară.Motivul separării, după doar un an de căsnicie

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…'

Celia, probleme serioase înainte de naștere

Celia este însărcinată pentru a doua oară, iar peste două luni va aduce pe lume o fetiță. Chiar și așa, artista trece prin moemnte dificile, având probleme serioase de sănătate. Celia s-a confruntat cu mari complicații, iar acestea i-au cauzat dureri groaznice. Problemele s-au remediat, iar Celia a urmat un tratament care s-a dovedit a fi eficient. Cu toate astea, există șansa ca artista să nască prematur, dar Celia este optimistă și speră să ducă sarcina la final.

Au fost nişte probleme care mi-au dat nişte dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenţie aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine. Răspund foarte bine la tratament şi nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru. Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit şi cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni. Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viaţă întreagă', a declarat Celia la un post de televiziune, potrivit unica.ro.

Celia, testată pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară

Cântăreața și-a dorit foarte mult să petreacă Revelionul alături de mama sa, iar înainte de a merge la Deva,a decis să-și facă test împotriva COVID-19. Celia a fost șocată când a aflat că este infectată cu noul coronavirus, pentru a doua oară. Vedeta s-a panicat, deoarece, fiind însărcinată, nu putea urma niciun tratament medicamentos.

Am fost pe la Revelion și trebuia să mă duc la mami, iar eu pe mami era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia… Am văzut că-mi curge un pic nasul. N-am avut niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo la ziua unui băiețel, acolo, la Deva. Și zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roșie… Era așa de închisă, spre vișiniu. Mi-am zis: «Ce mă fac?» Un pic, dar un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, așa, că o să treacă repede. Dar, totuși, mă gândeam: «Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament», aici îmi era stresul', a spus Celia, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Celia a pierdut o sarcină și a intrat în depresie

La 38 de ani, Celia este o femeie împlinită. În curând va deveni mămică pentru a doua oară, și va aduce pe lume o fetiță. Cu toate astea, Celia a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani. La 33 de ani a aflat că este însărcinată din nou, dar lucrurile au o întorsătură neașteptată. Atunci când a mers la examenul morfologic, a aflat că a pierdut sarcina. Artista a intrat în depresie, dar a reușit să treacă peste această perioadă.

A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta. (…). A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit.', a povestit cu lacrimi în ochi Celia în cadrul emisiunii „La Măruță.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter