Cine e femeia care l-a însoțit pe Dan Bittman la ziua de naștere a Taniei Budi. S-au afișat și pe rețelele de socializare

Publicat pe

Cine e femeia care l-a însoțit pe Dan Bittman la ziua de naștere a Taniei Budi. Dan Bittman este cunoscut deja ca fiind unul dintre cei mai atractivi bărbați din showbizul românesc. Acesta a atras întotdeauna atenția atât datorită talentului său, cât și a aparițiilor impecabile. Recent, Tania Budi și-a sărbătorit ziua de naștere, iar solistul nu a venit singur. Iată cu cine și-a petrecut acesta toată noaptea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman atrage întotdeauna atenția atât datorită talentului său muzical, cât și a personalității sale extrem de carismatice. Ba mai mult decât atât, solistul s-a afișat la fiecare eveniment alături de femei extrem de frumoase, care au ridicat semne de întrebare în rândul curioșilor. Acesta s-a afișat la ziua Taniei Budi alături de o tânără extrem de interesantă, care a reușit să atragă toate privirile celor prezenți.

Cine e femeia care l-a însoțit pe Dan Bittman la ziua de naștere a Taniei Budi. S-au afișat și pe rețelele de socializareCine e femeia care l-a însoțit pe Dan Bittman la ziua de naștere a Taniei Budi. S-au afișat și pe rețelele de socializare

Acesta a fost invitat la ziua fostului model, Tania Budi. Acolo el nu a petrecut timpul de unul singur, ci în compania unei frumoase brunete din showbizul românesc. Martorii s-au întrebat dacă este vorba despre un nou cuplu în showbiz!

Citește și: Cum arată băieții lui Dan Bittman acum.Mezinul și-a întrecut tatăl în înălțime

Citește și: Ce se întâmplă cu trupa Holograf. Dan Bittman:„Îmi place adevărul și am gura spurcată’

Citește și: Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după 10 ani.Ce avere au împărțit

Citește și: Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor:„Îmi revin cât de curând’

Cine e femeia care l-a însoțit pe Dan Bittman la ziua de naștere a Taniei Budi

Dan Bittman a fost unul dintre invitații cu nume mari din showbizul românesc, care s-a prezentat la ziua de naștere a Taniei Budi. Solistul nu a petrecut noaptea de unul singur, ci în compania unei frumoase domnișoare din showbizul românesc. Este vorba despre Ana Roman, fosta iubită a motociclistului Cătălin Cazacu. Deși nu au fost surprise apropieri intime între cei doi, modul în care se priveau a ridicat multe semne de întrebare.

Mai mult decât atât, cei doi au postat pe Instagram o fotografie în care zâmbetul Anei este centrul de interes, semn că s-au simțit extrem de bine împreună. În trecut, bruneta a format un cuplu cu motociclistul Cătălin Cazacu, iar Dan Bittman s-a despărțit de mama copiilor lui, Liliana Ștefan.

De ce nu s-a căsătorit cu mama copiilor lui

Deși au format o relație timp de 25 de ani, Liliana Ștefan și Dan Bittman nu au ajuns niciodată în fața altarului. În cadrul unui interviu, el a vorbit despre motivele pentru care a preferat să rămână un bărbat necăsătorit.

Nu, nu m-au întrebat niciodată. De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt’, a declarat el.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter